април 27, 2024

Мегз обикаля Индия с приятелки

Очарована е от видяното там

https://kliuki.net/liubopitno/megz-obikalya-indiya-s-priyatelki/219820 Kliuki.net
Мегз обикаля Индия с приятелки

По всичко личи, че Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, няма никакво намерение да се връща в родината си. Прави впечатление, че напоследък дизайнерката се е втурнала да обикаля из света като отново се е върнала към любимата си Индия, която посети за пръв път преди 2 години.

 

Твърди, че била наясно, че това пътуване ще я промени завинаги, още преди да стъпи в Индия. Признава, че дори не е предполагала, че да тръгне сама, ще се окаже едно от най-смелите и луди неща, които е правила в живота си. При сегашното й пътешествие обаче, Мегз е придружена от приятелки.

 

Споделя, че е имала изключително силно преживяване в най-големия индуски храмов комплекс в света – Акшардам. Обикаляла го цял ден и се почувствала, сякаш се намира в рая – просторни и красиви градини, гравирани стени и огромни скулптури на слонове, приличащи на живи. Твърди обаче, че енергията в храма, била най-силното нещо, което усетила в Делхи.

След Делхи, Мегз заминава за Коимбаторе – един от големите градове в индийския щат Тамил Наду. Остава очарована от видяното и там, и Индия окончателно пленява сърцето й.

 

За никого не е тайна, че преди няколко години Каканашена закри изненадващо сайтовете си за дрехи и отпраши за чужбина, заявявайки, че й липсва вдъхновение и възнамерява да се занимава с по-възвишени неща. Мълвата носи, че по този начин се опитала да замете следите от ДДС аферите, които въртеше. Данъчните задължения на фирмите й възлизали на над 400 бона.

 

Всъщност Мегз отлетяла принудително за Дубай, след като била погната от данъчните. Според официалното й обяснение обаче, възнамерявала да отвори нова страница в живота си. Повод за мащабната операция станаха десетките неплатени актове за данъци, съставени на фирмите й.

 

Да не пропускаме, че Каканашева вече има зад гърба си една условна присъда за измама, след като с бившия й приятел – криминално проявеният Румен Рончев, обявиха джипа й за откраднат, за да приберат парите от застраховката. Престъплението им обаче бързо бе разкрито. Към днешна дата Рончев е зад решетките по друго обвинение – за трафик на наркотици.

 

Почти по същото време Миглена рани и жена при катастрофа, за което получи 8-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок и остана без книжка за следващите 10 месеца. Наложи се да плати и разноските по делото, както и обезщетение на пострадалата в размер на 7 000 лева. Това са само малка част от провиненията на скандалната дизайнерка от Раковски.

 

В Дубай Каканашева се опита да намери ново доходоносно поприще за изява, гласейки се да стане новата Наталия Кобилкина. Пишман дизайнерката организира семинари на тема „Как да трансформираме любовния си живот“, които води на развален английски. Очевидно се опитва да привлече заблудени чужденци, готови да попълнят банковата й сметка, но така и не става ясно дали са се намерили будали да се включат в начинанието й.

За сметка на това потребителите на социалната мрежа я оприличиха като „Кобилкина от Али Експрес“.

 

До неотдавна Мегз въртеше заможен любовник от арабски произход, за когото твърдеше, че се грижи за нея. Очевидно обаче двамата са се разделили, с което е секнало и финансовото й кранче и сега Каканашева се чуди как да изкара лесни пари. Поради тази причина се е насочила към организирането на семинари на тема любов и личностно усъвършенстване.

Източник: Уикенд