април 27, 2024

Мегз с жалки напъни да стане новата Кобилкина

Така и не успя да влезе в правия път

https://kliuki.net/liubopitno/megz-s-zhalki-napani-da-stane-novata-kobilkina/209038 Kliuki.net
Мегз с жалки напъни да стане новата Кобилкина

Пишман дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, която от години живее в Дубай, напипа нова ниша за печелене на пари.

 

Брюнетката обяви в Инстаграм, че започва семинар на тема „Как да трансформираме любовния си живот за 5 седмици“. По всичко личи, че се стреми да заеме мястото на Кобилкина, която, както е известно се установи трайно в Лондон.

 

Макар да говори развален английски, Мегз всячески се опитва да привлече заблудени чужденци, които да напълнят банковата й сметка. Така и не става ясно дали са се намерили шарани, които да клъвнат на въдицата й за семинара. За сметка на това пък потребителите на социалните мрежи я определиха като „Кобилкина от Али Експрес“.

 

Припомняме, че Каканашева духна за Дубай, след като НАП я подгони за укрити данъци. Тя се установи там и се прибира много рядко в родината си. Твърдеше, че е закрила модния си бранд, тъй като се била изчерпала, но по-късно истината излезе наяве и се оказа съвсем различна.

 

Мегз с жалки напъни да стане новата Кобилкина

Тя вече има 5-годишна условна присъда за измама, след като преди 5 години тя и тогавашната й изгора Румен Рончев обявиха джипа им за откраднат, за да приберат сумата от застраховката, но престъплението им бързо бе разкрито.

За разлика от нея към днешна дата Рончев е в турски зандан по друго обвинение – за трафик на наркотици. Почти по същото време Каканашева рани жена при катастрофа, за което получи 8-месецна условна присъда, с 3-годишен изпитателен срок и й бе отнета шофьорската книжка за 10 месеца. Освен разноските по делото, тя плати и 7 000 лв. на пострадалата жена.

 

Прави впечатление, че напоследък Мегз се прави на духовно извисена. Макар винаги да е била известна като  ексцентрична личност, напоследък ходи по разни семинари и говори като сектантка. Заради вярванията си спряла да се храни – пие само течности, а твърда храна дъвче по 15 минути, след което я изплюва.

 

Що се отнася до интимния й живот доскоро въртеше заможен дубайски любовник. Имайки предвид пътя, по който е поела, очевидно са се разделили и изворът на пари е секнал. В опита си да изкара пари тя е започнала семинари за любов и усъвършенстване. Интересно обаче как се очаква да чете лекции на хората като нейният живот е твърде далеч от подреден.

Източник: Уикенд