март 29, 2024

Миглена Ангелова: Трябва да съм много отчаяна, за да разчитам на пенсия

https://kliuki.net/liubopitno/miglena-angelova-tryabva-da-sam-mnogo-otchayana-za-da-razchitam-na-pensiya/166718 Kliuki.net
Миглена Ангелова: Трябва да съм много отчаяна, за да разчитам на пенсия

Щастлива е, че се е отърсила от социалистическото си възпитание

Миглена Ангелова, по-известна като „мадам Искрено и лично“ все още е в устите на хората, при все, че от години вече не води тв  предаване.

В пресата често се появяват пикантни публикации, които ту я разделят с любимия й Кузман Пармиджанов, ту я събират отново, ту пък я изкарват закъсала за пари…

Миглена Ангелова: Трябва да съм много отчаяна, за да разчитам на пенсия

Към днешна дата Миглена Ангелова прекарва времето си в своята резиденция в Свети Влас, която купи през 2014 г. и разкрива кои са най-новите професионални предизвикателства към нея.

Разкрива, че работи по нов продукт, свързан с онлайн услуги и се надява той да е факт съвсем скоро. Твърди, че отдавна е осъзнала, че предаване като „Искрено и лично“ няма място в днешния телевизионен ефир, предвид факта, че медиите „много отдавна не информират хората, а ги отвличат от проблемите им“.

Работата в телевизията не й липсва, но пък не отказва да гостува в предаванията на колеги, тъй като е наясно какво означава „някой да ти запълни стола и да сподели нещо като събеседник“. Не крие обаче, че в последно време е започнала да се съобразява какво казва в ефир, тъй като някои от отговорите й са доста плашещи. Не е получавала предложение да се върне в телевизионния ефир като лице на някой телевизионен проект, но е категорична, че дори и да получи би го отхвърлила, тъй като няма предаване, което да й е интересно.

Категорична е, че не е била на екран, за да си излъска егото и да се почувства велика и незаменима, а да представя проблемите на хората. Категорична е, че никога не й е плащано под масата. Нещо повече – често пъти сама хващала прахосмукачката, за да почисти студиото.

Споделя, че веднъж й предложили 2 хиляди лева, за да развие определена тема. Тя обаче отговорила, че ще я развие, защото темата й е интересна и на нея, без да вземе парите. Хората се стреснали и се отказали.

Чуди се как е станала на 57 години и направо се ужасява. Въпреки това споделя, че откакто се помни се чувства по един и същ начин – ядосват я глупостите, случващи се по света и това, че бихме могли да живеем много по-щастливо, ако нямаше толкова алчни хора , които отдавна са забравили, че са смъртни.

Твърди, че трябва да е много отчаяна, за да разчита само на пенсия. Категорична е, че няма как да остане без работа, защото сама си се шпори. В този ред на мисли би й било странно, ако престане да се самопредизвиква.

Забелязва, че за огромно съжаление напоследък се е „омързеливила“. Всеки ден си обещава, че на следващия ще направи пълния комплект йога упражнения, но уви. Признава, че е качила 10 килограма, но въпреки това далеч не може да се определи като „дебело прасе, което не може да си закопчае дрехите и да си върже връзките на обувките“. Предполага, че ще започне да тренира от есента.

Категорична е, че дори любимият й Кузман Пармиджанов да й предложи брак, категорично би отхвърлила предложението му и бърза да уточни, че това се дължи на „хубавото й порастване“. 

Не смята, че е нужно да минава за пети път през този ритуал, тъй като начинът й на лично обвързване се е променил.

На 21 юли направили пет години заедно и по този повод си говорили, че ако много го напъне да й сложи пръстен, то той трябва да е с поне един карат диамант, тъй като в противен случай ще го приеме, но няма да каже „Да“.

Категорична е, че е с него, защото така се чувства добре, но му е дала да разбере, че може и сама. Подчертава, че в момента, в който започне да се чувства некомфортно в компанията му, няма да стиска зъби, а всичко ще приключи.

След като отиде до Китай и видя как там хората се отнасят към някого, който е постигнал нещо е категорична, че повече не би позволила на никого да се разхожда по нея като по килим и да я използва за изтривалка на егото си.

Източник: Уикенд