ноември 30, 2023

Мил жест: Тони Димитрова защити Петя Дикова

За часове обиколи публичното пространство новината, че Петя Дикова е свалена от ефир заради децата на Виктория Терзийска

https://kliuki.net/liubopitno/mil-zhest-toni-dimitrova-zashtiti-petya-dikova/209545 Kliuki.net
Мил жест: Тони Димитрова защити Петя Дикова

Вестта обиколи публичното пространство за минути. В социaлните мрежи Тони Димитрова направи мил жест и защити водещата.

Певицата коментира, че Петя няма никаква вина в случая. Не е могла да направи нищо, камо ли да ги изгони. Призовава зрителите да се поставят на нейно място. Споделя, че тя също би се смутила, понеже ситуацията била ужасна.

Потребители пък коментират, че на страницата на Вики Терзийска има безброй негативни коментари. Тя твърди, че няма проблеми с децата си. Някои упрекват морала на Терзийска.

Припомняме, че дъщерята на Аня Пенчева бе свалена от ефир след гаф с интервюто на Виктория Терзийска. В него децата на изпълнителката се държаха крайно невъзпитано. Гостуването беше на живо и бе нагледен пример за рисковете на директното излъчване.

Петя никога няма да забрави на какво изпитание беше подложена. Оказа се, че те я познават още преди да влязат в студиото и може би това ги е накарало така да се отпуснат. Малките не спряха да говорят глупости.  Дори за секунда не седнаха на меката мебел. Вкараха в ужас както водещата, така и операторите.

Източник: blitz.bg