април 27, 2024

Мира Добрева категорично отказва да се разведе

Твърдят, че не искали да се занимават със съдебни разправи и затова не стигали до адвокат

https://kliuki.net/liubopitno/mira-dobreva-kategorichno-otkazva-da-se-razvede/217192 Kliuki.net
Мира Добрева категорично отказва да се разведе

Макар с Жоро Торнев да са разделени от години, Мира Добрева категорично отказва да му даде развод. Тя твърди, че продължава да върви към него и да го усеща много близо до себе си. Именно той отишъл да я вземе от болницата след операцията.

 

Добрева не крие, че се надява двамата да се съберат отново и не спира да говори с любов за невероятния си мъж. Тя от години се опитва да се пребори със страстта му към чужди жени, като неведнъж се събираха и разделяха. От няколко години живеят в различни жилища, но продължават да общуват помежду си и са в отлични отношения.

 

Романтичната им връзка не успя да устои на житейските изпитания и двамата се разделиха, макар да нямат официален развод. По думите им не искали да се занимават със съдебни разправи и затова не стигали до адвокат. Мира е споделяла многократно, че въпреки разочарованията, все още храни топли чувства към него, но по-скоро приятелски.

Първите сигнали, че бракът им не върви по мед и масло се появиха през 2014 г., но Добрева отрече и твърдеше, че са изгладили противоречията си. Тъй като Торнев не я изпрати при влизането й в къщата на Биг Брадър, стана ясно, че бракът им е в криза.

 

Запознати твърдят, че бракът им се разклатил най-сериозно заради млада красавица, която била секретарка на Торнев. След като се усъмнила, Мира издебнала подходящ момент, за да провери телефона на съпруга си и останала потресена от любовните послания между двамата. Унизената съпруга била на кръстопът и се чудела дали да не поиска развод и да му вземе всичко, придобито по време на брака им, или да му прости.

 

В крайна сметка му простила и му дала втори шанс. Най-болезнено преживяла факта, че изневярата не била мимолетна, а Торнев влагал чувства във връзката си с другата жена. Уви и вторият шанс не сработил и режисьорът продължил да кръшка.

Така стигнали до споразумението да живеят в отворен брак, но Мира твърди, че до момента не е имала връзка с друг мъж.

 

Макар Торнев да е човекът, който откарва Добрева до болницата, когато състоянието й е на прага на смъртта и отново той я прибира у дома, двамата така и не се събират, но няма и развод.

Източник: Уикенд