юни 19, 2024

Мира Добрева плати 1250 лв. глоби за превишена скорост

Ядосва се, че се е изръсила със солидна сума, без обаче да се замисля за нарушенията си

https://kliuki.net/liubopitno/mira-dobreva-plati-1250-lv-globi-za-previshena-skorost/214810 Kliuki.net
Мира Добрева плати 1250 лв. глоби за превишена скорост

Хрисимата на пръв поглед Мира Добрева се оказа истински джигит на пътя. Тя най-накрая е платила глобите си, възлизащи на стойност 1 250 лв., което е живо доказателство за това, че далеч не е безгрешна на пътя. След като се простила с въпросната сума, Добрева се зачудила къде отиват парите на хората, предвид факта, че зейналите по пътищата дупки са големи, колкото глобите. Тя дори си позволи да помоли властите да създават празнично настроение на хората, давайки примери със съседни нам държави като Румъния и Албания, където според думите й коледната украса е прекрасна.

 

Мира Добрева пише: „Който чупи - купи. И който греши - плаща. Това е положението! Независимо кой е, какво е. Всички сме равни -- и пред закона и по принцип (тук обаче много греши и като журналист би трябвало да го знае много добре). Една от глобите, които платих, е за 800 лева, друга – за 400 лева. И за 200 лева глоба имам. Сгрешила съм, надвишила съм - платила съм, нека ми е за урок! Къде с 20 км/ч. къде с 38 км/ч. къде с 11 км/ч – щом е над допустимото, ще си платя. Имам един въпрос обаче – след като всички прегрешили (тук отново греши и то много) плащаме такива високи глоби, защо поне не оправите дупките по пътищата?"

 

Мира Добрева плати 1250 лв. глоби за превишена скорост

Повече от очевидно е, че Добрева е ядосана от факта, че се е изръсила с 1250 лева. Водещата е активен шофьор, но съдейки по глобите, често нарушава правилата за движение по пътищата.

След преживяната операция, към днешна дата тв водещата намира утеха в малките неща и е благодарна за всяка поета глътка въздух, но не изглежда като много да се пази и да трепери над здравето си.

 

Споделя, че освен децата й, най-близък до сърцето й, е домашният любимец Найро и допълва, че кучето стои по-високо от много човеци. Припомняме, че преди време тя го спаси от улицата и оттогава са неразделни с него.

Източник: Уикенд