October 22, 2024

Мис Свят ли? Азра Акън лъсна с корем и паласки на плажа (Бившата на Къванч съвсем се запусна - Снимки)

Азра Акън шашна с дебели бедра и паласки на плажа

https://kliuki.net/liubopitno/mis-svyat-li-azra-akan-lasna-s-korem-i-palaski-na-plazha-bivshata-na-kavanch-savsem-se-zapusna-snimki/227652 Kliuki.net
Мис Свят ли? Азра Акън лъсна с корем и паласки на плажа (Бившата на Къванч съвсем се запусна - Снимки)

Каква мис Свят? Актрисата и модел Азра Акън шашна с фигура на плажа. Звездата от "Дъждовно време" и бивша любов на Къванч Татлату беше засечена на плажа в Бодрум с двете си деца. Тя летува заедно със съпруга си и семейството си, но очевидно не се притеснява да пази диети.

Азра изненада с видимо напълняло тяло, както и с паласки, които доскоро никой не е виждал по нейната фигура. Феновете й предполагат, че тя не се е възстановила от раждането, но в този си вид едва ли скоро ще може да получи нови договори за реклами, казват други.

Акън стана известна покрай годежа си с актьора Къванч Татлату и скандалите около титлата "Мис Турция". Родената в Холандия красавица, се завърна в страната, за да стане звезда и успя да се снима в няколко телевизионни проекта. Като "Мис Свят" през 2002 година тя пожъна огромен успех и си уреди договори за реклама с най-големите модни марки. Изненадващо, няколко години след пищния годеж с Къванч, те се разделиха. И то точно, когато всички мислеха, че ще обявят дата за сватбата си.

От тогава двамата избягват да се срещат, а Азра се впусна в няколко необмислени връзки, преди да се омъжи за Атакан Кори. Актрисата за първи път се показа след раждането на детето си. Малката Аря се роди на 14 април и е второ дете за семейството. От брака си, тя има и син — Демир, който роди преди няколко години. Семейството ще остане в Бодрум до края на лятото.