април 28, 2024

Митьо Очите почерпи туристи по повод рождения ден на сина си

Морският Ал Капоне вдигна пищно парти на Слънчака в чест на наследника си, който носи неговото име

https://kliuki.net/liubopitno/mityo-ochite-pocherpi-turisti-po-povod-rozhdeniya-den-na-sina-si/207100 Kliuki.net
Митьо Очите почерпи туристи по повод рождения ден на сина си

Несебърският Ал Капоне – Митьо Очите отбеляза повече от подобаващо пълнолетието на сина си Митко. По този повод през изминалия уикенд, той вдигнал пищен купон със заря, еротични танцьорки и оркестър.

 

Бляскавото парти в чест на пълнолетния вече Димитър-джуниър е започнало в имението на наркобоса в богаташкото село Кошарица край Несебър, а след това продължило с демонстративна обиколка из нощните клубове в Слънчев бряг – територия, в която Желязков все още е признаван за „капо ди тути капи“.

 

Груби кръчмарски сметки сочат, че партито за пълнолетието на Митьо Очите-джуниър, както наричат наследника на несебърския Ал Капоне, е струвало поне 20 бона. И тук е моментът да отбележим, че в тази сума не е включен предстоящият подарък, който ще получи отрочето на Митьо Очите – „Мерцедес“ G класа. Возилото вече е поръчано от Германия, но все още не е пристигнало. За него Митьо Очите е броил 250 000 лв., шушука се в Несебър. 

 

Митьо Очите почерпи туристи по повод рождения ден на сина си

Свидетели на купона за рождения ден на наследника на Димитър Желязков разказват, че в събота след полунощ Митьо Очите, придружаван от солидна охрана и от десетки празнуващи младежи от приятелската компания на сина му, е посетил няколко нощни заведения в Слънчев бряг, но без да създава никакви проблеми. Пременен в бял ленен костюм и в тигрови чепици, и захапал огромна кубинска пура, Желязков щедро дарувал с бакшиши обслужващите го сервитьори, а в едно от заведенията, които компанията му посетила, дори платил сметките на туристи от съседните маси, които се стреснали от присъствието му и понечили да си тръгнат.

 

„Митьо беше в отлично настроение, изкара до сутринта с тийнейджърската компания на сина си, която разведе из всички актуални нощни барове и дискотеки в Слънчев бряг“, разказват очевидци на партито.

 

Любопитен детайл от празненството е, че във всеки бар, където Очите и компанията му са се появили, минути по-късно е пристигала полицейска патрулка, която е стояла на метри от заведението. 

 

В Несебър отчитат, че Митьо Очите за първи път прави тур из дискотеките, откакто през лятото на 2018 г. беше арестуван в 5-звезден хотел в Истанбул с любовницата си и екстрадиран в България, за да бъде съден като бос на организирана престъпна група по Южното Черноморие. В тъмницата Желязков изкара рекордно дълго време без присъда – над 3 г. преди миналото лято да бъде пуснат под домашен арест и маркиран с електронна гривна на крака.

 

Само преди месец съдът в Бургас, където беше разпределено делото срещу него след закриването на Специализирания съд, очаквано измени мярката на Желязков на „парична гаранция“ и Очите вече може спокойно да се придвижва из страната.

 

Близки до несебърския Ал Капоне разказват, че 18-годишният му син, който носи неговото име Димитър, е наследил не само визията, а и лидерския нрав на татко си. Димитър-джуниър си имал собствена банда, съставена от тийнейджъри от Несебър, Поморие, Свети Влас и Бургас, които го приемали като свой патрон.

 

Желязков се сдоби с първа мъжка рожба през 2005 г., след като някогашната му домашна прислужница Антигона Янус се омъжи за него след  припламнала любов между двамата Първата съпруга на Очите, от която са дъщерите му Станислава и Ивелина – Тянка, загина заедно с брат си и един охранител през 2001 г. при бомбен атентат, предназначен да ликвидира Желязков. Митьо Очите има и 5-годишно внуче, с което дъщеря му Станислава го дари през 2018 г., докато несебърският Ал Капоне търкаше нара на ареста.

Източник: Уикенд