май 03, 2024

Мотиваторът Юли Тонкин: Не правете моята грешка, едва изплувах от заеми!

Обучителят за първи път призна за финансови затруднения

https://kliuki.net/liubopitno/motivatorat-yuli-tonkin-ne-pravete-moyata-greshka-edva-izpluvah-ot-zaemi/214157 Kliuki.net
Мотиваторът Юли Тонкин: Не правете моята грешка, едва изплувах от заеми!

Известният у нас мотиватор Юли Тонкин сподели за големи препятствия, през които е преминал през последните години. Това той направи в подкаста на Сашо Кадиев. Обучителят призова последователите си да не допускат неговата грешка, защото изплуването от една такава ситуация коства много.

 

Тонкин споделя, че е решил да инвестира всичко, което има в наличност, в закупуване на имоти. Освен това, за да направи по-голям пробив, той прибегнал до теглене на кредити в огромни размери. Голяма част от заемите били за парцели или жилища на зелено, за които инвестицията би се върнала далеч в бъдещето. Въпреки това Юли Тонкин бил убеден още преди пандемията, че предстои огромен скок в цените на имотите и рискувал максимално.

 

Той спдоеля още, че се е измъкнал донякъде от тежката ситуация с помощта на приятели. Подкрепата била финансова, а често достигала и шестцифрена сума. Благодарение на тези траншове той успявал да погаси забавени вноски и към този момент вече може да се похвали, че трудностите са в миналото.

 

Именно тези проблеми са му дали друга насока в живота. Юли Тонкин е разбрал, че не с всичко човек може да се справи сам. Той съветва, че подобни рискове често са неоснователни и ги определя като грешка.

 

Източник: YouTube