април 28, 2024

Мудева и Радев от „Игрите“ се натресоха в дома на Мария Оряшкова

Двойката са в изчакване жилището им да стане готово

https://kliuki.net/liubopitno/mudeva-i-radev-ot-igrite-se-natresoha-v-doma-na-mariya-oryashkova/211735 Kliuki.net
Мудева и Радев от „Игрите“ се натресоха в дома на Мария Оряшкова

Отпадналите от „Игри на волята“ Теодора Мудева и Румен Радев излязоха големи нахалници. Вероятно си спомняте, че влюбената двойка се сгодиха преди около месец. Оказва се обаче, че са виснали на врата на шпионката по джудо и самбо Мария Оряшкова, като са се натресли в дома й за неопределено време. Това стана ясно от признанието на Теодора, която го направи без каквито и да било притеснения.

 

Причината миската и Радев да окупират апартамента на приятелката си от „Игрите“ е, че двойката, която са от Сливен са си харесали жилище в София, което обаче все още не е готово.

Теодора обаче не уточнява в разговора си с фенове дали са в изчакване да приключи ремонта на въпросното жилище или все още е в строеж. Става ясно, че дотогава ще нахалстват при Оряшкова.

 

Не става обаче ясно каква е причината Мудева и Радев да досаждат на Оряшкова, вместо да си наемат квартира, както правят възпитаните хора. Едно е сигурно – заради тях собственичката на дома се чувства като на гости или най-малкото – като в зле стопанисван склад, тъй като двойката са превзели почти цялото пространство и са го напълнили с куфари.

 

Наскоро Румен издаде, че с Оряшкова не са се запознали в „Игрите“, а се познават от повече от десетилетие. Това е повече от логично предвид факта, че преди да получи контузия и да му се наложи да стане манекен, Румен е бил състезател по джуджо – един от спортовете, в които Оряшкова печели медали. Преди дни той дори разкри, че двамата с Мария са много близки.

 

Мудева и Радев от „Игрите“ се натресоха в дома на Мария Оряшкова

 

И за тримата било от изключителна важност да участват заедно в риалитито, но това било възможно само, ако не афишират близките си отношения. Румен твърди, че с Оряшкова се разбира само с поглед и не прави разлика между нея и брат му.

 

Разбираемо, шампионката бе сред гостите на годежа на бъдещото семейство Радеви. Освен това тя е поканена да им кумува на предстоящата сватба. Дано не се изпокарат по време на безсрочното си съжителство, тъй като в противен случай ще им се наложи да си търсят нова кума.

Източник: Уикенд