юни 13, 2024

Музикантът Иван Лечев: Влюбен съм като момченце в съпругата си Жени!

Не спира да мечтае

https://kliuki.net/liubopitno/muzikantat-ivan-lechev-vlyuben-sam-kato-momchence-v-saprugata-si-zheni/206027 Kliuki.net
Музикантът Иван Лечев: Влюбен съм като момченце в съпругата си Жени!

Несъмнено Иван Лечев е сред най-популярните и обичани български музиканти, който не се разделя с китарата си.

 

Рожденик е на 19 юли. По томи повод посочва, че всяка година си пожелава да е здрав, както и всички около него, и да продължава напред в същото темпо.

 

Музикантът Иван Лечев: Влюбен съм като момченце в съпругата си Жени!

Към днешна дата се намира по средата на две турнета. Едното е по повод 10-годишнината от създаването на „Фондацията“ със специални гости Константин Цеков от ФСБ и Наско Пенев от БТР, Момчил и на някои от концертите и Любо Киров.

Другото е лятното турне на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“.

 

Определя рождения си ден през миналата година като незабравим. Имали концерт със Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ в Копривщица, който преминал в страховит купон с техни колеги и приятели. Тръгнали си чак на сутринта. Било весело и шумно, имало хубава торта, бонбони, отбрани питиета, казано с други думи – подобаваща почерпка.

 

И той като повечето хора обича подаръци, но предпочита да бъде изненадан. Той лично много внимателно избира какво да подари на близките си хора. Семейството и приятелите му, са хората, на които държи най-много и се надява да са заедно дълго време.

 

Като един от най-хубавите моменти в живота си определя сватбата му с Жени в Копривщица. Като най-лош пък определя случката, при която се запалил с горящ спирт през полагаемия отпуск в казармата и се наложило да лежи цели 3 месеца в болница. Известно време не било ясно дали изобщо ще оцелее. Възстановяването също не било лесно.

 

Не само вярва в любовта, а е влюбен като момченце в съпругата му Жени. Твърди, че с времето любовта им става още по-силна и е щастлив, че е намерил половинката си.

Вярва, че всеки сам чертае съдбата си. не се притеснява от старостта и се надява животът да продължава така, но без болести и войни. След 10 години вижда себе си на сцената като Кирил Маричков, който е във върхова творческа форма и е негов идол.

 

Не спира да мечтае и се опитва да превърне в реалност поне част от мечтите си.

Източник: Уикенд