май 24, 2024

На какво се дължи шокиращото отслабване на Геро?

Специалисти са категорични, че такъв резултат се постига само с изключително строг хранителен режим

https://kliuki.net/liubopitno/na-kakvo-se-dalzhi-shokirashtoto-otslabvane-na-gero/220982 Kliuki.net
На какво се дължи шокиращото отслабване на Геро?

Не е изключено в най-скоро време Геро, който е известен със заоблените си форми, да организира семинари на тема „Как да отслабна за отрицателно време?“

Прави впечатление, че възедричкият актьор е успял да се сбогува с немалка част от наднорменото си тегло, при това го е направил с шокираща бързина. От обкръжението му отбелязват, че ако продължава да отслабва в този дух и занапред, със сигурност ще започнат да го разпитват за начина му на хранене, чрез който е постигнел завидния резултат.

 

Едва ли има човек, който да не е забелязал драстичната му промяна. По всяка вероятност той е успял да се раздели с поне 20 кг. от теглото си, ако не и с повече. В последно време няма и следа от заобления му корем, който разхождаше години наред из сцената, и с който спечели хиляди фенове.

 

На зрителите на „Капките“ им прави впечатление, че с всяка изминала седмица Геро е все по-слаб и не е изключено скоро да заприлича на момчето от абитуриентския си бал.

Драстичната промяна е особено забележима, ако сравните кадри от миналогодишния сезон на „Капките“ с настоящия.

Специалисти са категорични, че такъв резултат се постига само с изключително строг хранителен режим, изключващ всевъзможните видове въглехидрати и мазнини от менюто му. Толкоз бързо могат да се свалят килограми само с диета с чисто месо и зеленчуци, която категорично изключва солта, захарта, мазното и дори по-сладките плодове.

Възможно е пък да е избрал хранене по Зоната – балансиран режим, при който на маската трябва да има точно определени съотношения между мазнини, протеини и въглехидрати.

Именно с този режим преди време се стопи и Руслан Мъйнов, който и до ден днешен се придържа към него.

 

До момента Геро не е разкрил тайната си да отслабване, но от резултата е видимо, че методът е повече от ефикасен и очевидно го спазва изключително стриктно. Има вероятност да е добавил и спорт към диетата, което е повече от похвално, предвид вредите, които излишните килограми нанасят върху сърцето, опорно-двигателната система и кръвното. Освен това всеизвестен факт е, че намаляват и енергията.

 

Ще успее ли обаче Геро да задържи постигнатите резултати, само времето ще покаже. Марта Вачкова и възлюбеният й Владо Пенев започнаха да се отклоняват от режима и мазнините веднага им се лепнаха отново по телата.

Източник: Уикенд