април 27, 2024

На крилете на любовта! Красен Кралев в компанията на горещата Петя Велкова

Бившата манекенка нажежи мрежата със снимка на екс-спортния министър

https://kliuki.net/liubopitno/na-krilete-na-lyubovta-krasen-kralev-v-kompaniyata-na-goreshtata-petya-velkova-3/207990 Kliuki.net
На крилете на любовта! Красен Кралев в компанията на горещата Петя Велкова

Някогашната моделка Петя Велкова изненада последователите си в социалните мрежи, публикувайки своя снимка заедно с бившия министър на спорта Красен Кралев на рождения си ден. Кадърът дава повод да вярваме, че Кралев окончателно се е разделил с дългогодишната си приятелка – водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова и всеки е поел по своя път.

 

На крилете на любовта! Красен Кралев в компанията на горещата Петя Велкова

Според запознати, красивата Петя е пленила сърцето на един от най-желаните мъже у нас още миналата есен, а връзката им се е развила толкова бързо, че той я е поканил да заживеят заедно в дома му. Съседи са засичали бившата манекенка да паркира електрическия си автомобил пред къщата на Кралев в Драгалевци, като дори използвала престоя си там, за да зарежда с ток колата. В момента двамата са на родното Черноморие, където политикът вдига наздравици за рождения ден на новата си любов.

 

На крилете на любовта! Красен Кралев в компанията на горещата Петя Велкова - Снимка 2

Снимката, която даде храна на репортерите, показва Петя, облечена в елегантна рокля на световен италиански дизайнер, седнала в плетена люлка, а над нея ексминистърът Красен Кралев позира, докато я люлее.

 

На крилете на любовта! Красен Кралев в компанията на горещата Петя Велкова - Снимка 3

Петя Велкова е една от известните моделки от близкото минало и носителка на титлата „Лейди България“. След като се скри от светлините на модния подиум, Велкова се опита да пробие в политиката. Именно по това време се запознала с бившия спортен министър, шушукат запознати. Красавицата обаче умело пази в тайна личния си живот, след като преди много години нашумя около връзката й с вече покойния бизнесмен Христо Сираков.