май 03, 2024

Начо, убил Ферарио Спасов, потъна вдън земя

Вероятно Пантелеев не е напускал страната

https://kliuki.net/liubopitno/nacho-ubil-ferario-spasov-potana-vdan-zemya/213702 Kliuki.net
Начо, убил Ферарио Спасов, потъна вдън земя

Начо Пантелеев е изчезнал, докато прокуратурата подготвя обвинение срещу него след смъртта на Ферарио Спасов. Инцидентът стана преди близо месец, а обвиненият бе бързо освободен с основанието, че няма да се укрие или извърши ново престъпление.

 

Оказва се обаче, че пречки за изчезването му няма. Едно от предположенията изпращат Начо извън рамките на България. Вероятно той е при роднини в Англия. За тази възможност доста местни жители предположиха още след освобождаването на обвинения от ареста. Евентуално напускане на страната би дало повод за нова възможност за прокуратурата да предприеме действия срещу Пантелеев.

 

Именно тези факти навяват на мисълта, че Начо всъщност е намерил убежище у нас. Близки до него твърдят, че не се крие от властите и закона, а бяга от страх, тъй като той и семейството му получават заплахи. Появиха се и връзки на Начо Пантелеев с покойния Цар Киро. Твърди се, че те са издънка на неговия род. Той е бил лидер на цял клан, който се занимава с производство на фалшив алкохол и джебчийство у нас и в чужбина. Има предположения, че близки на Цар Киро са дали подслон за бягащия Пантелеев.

 

Ново обвинение подготвя прокуратурата, която извади данни, че Начо има автопарк с мощни возила. С тях той десетки пъти е нарушавал правилата за движение. Борислав Сарафов смени наблюдаващия прокурор от Велико Търново към Ловеч. Валентин Вълков смята да върне в съда делото в рамките на 2 месеца.

 

Източник: 24chasa.bg