май 06, 2024

Начо, убил Ферарио Спасов, разпродава палат за милиони! Готви ли бягство?

Агенция търси за имота над 360 хиляди евро

https://kliuki.net/liubopitno/nacho-ubil-ferario-spasov-razprodava-palat-za-milioni-gotvi-li-byagstvo/216458 Kliuki.net
Начо, убил Ферарио Спасов, разпродава палат за милиони! Готви ли бягство?

Начо Пантелеев, който уби в катастрофа легендата на българския футбол Ферарио Спасов, разпродава всичко, с което разполага. В агенция за недвижими имоти палатът, в който живее, е обявен за продажба за 366 хиляди евро. По делото срещу него все още се чака техническата експертиза на автомобила.

 

Слуховете навяват за няколко версии, свързани с обвинения. Вероятно продава имота си, защото жителите на Лясковец са обявили бойкот срещу него и семейството му. Друга възможна причина е нуждата от финансови средства, които да му гарантират бягство от закона. По-запознати коментират, че разпродава имоти, за да няма нищо на негово име при присъда, която да гласи плащане на обезщетение за убития Ферарио Спасов.

 

Адвокатът на Начо Пантелеев обаче отхвърли последната версия. Според него палатът в Лясковец се води на името на родителите му и той няма нищо общо с него. Начо пребивавал под наем в жилището според юриста.

 

Потребители поискаха да се направи проверка на доходоте на родителите на обвинения. Според коментарите е нужно доказателство за произхода на средствата, с които са закупили жилище за близо милион. Според по-конспиративни теории имотът се продава, тъй като толкова са поискали магистрати и разследващи, за да го обявят за невинен.

 

Палатът е на три етажа. Разполага с жилищна площ от 500 кв.м. В нея има 6 спални, три бани, огромен двор, гаражи, джакузи и всичко това изработенo от луксозни материали.

 

Източник: 24chasa.bg