юни 21, 2024

Наистина ли Силвия Петкова и Зоран са разделени? Какво показват фактите?

https://kliuki.net/liubopitno/naistina-li-silviya-petkova-i-zoran-sa-razdeleni-kakvo-pokazvat-faktite/166680 Kliuki.net
Наистина ли Силвия Петкова и Зоран са разделени? Какво показват фактите?

Приятелите им категорично не вярват, че това е истина
Още през май месец гръмна новината за раздялата на актрисата Силвия Петкова и режисьора Зоран Петровски.

В крайна сметка обаче изглежда горещата новина се оказа поредния кьорфишек, предвид факта, че двамата са били на къмпинг в Черноморец, заедно със сина им Сива през цялото това време.

Наистина ли Силвия Петкова и Зоран са разделени? Какво показват фактите?

Това накара мнозина да предположат, че по всяка вероятност Силвия Петкова се е скарала със Зоран на морето и тъй като е по-емоционална, е написала, че са разделени.
Има и друг вариант, според който въпреки раздялата им, двете звезди са останали да ваканцуват заедно в луксозния къмпинг в Черноморец.

Припомняме, че преди около месец актрисата публикува, че пътищата им със Зоран се разделят. Оказва се обаче, че към днешна дата този пост е заличен и вече не съществува. Още тогава тя уточни, че продължават по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е „най-вълшебният“ им син, както самата тя се изразява.

Тогава тя отбеляза, че няма конкретна причина, допълвайки, че просто между хората понякога се случват такива неща. Изрази надежда, че най-прекрасните неща тепърва предстои да им се случат и пожела същото и на останалите.

Повече от очевидно е, че Зоран не е щастлив от раздялата им със Силвия Петкова и по всяка вероятност идеята за това е била нейна. Преди време мълвата понесе, че той й е изневерил с участничката от „Сървайвър“ – Анелия. Двамата бяха доста близки по време на снимките на риалитито, от което той излезе като победител.

Анелия дори бе забелязана в компанията на Зоран в Черноморец. Малко, след като бяха пуснати слуховете, че имат връзка, сякаш, за да се оправдае, той показа снимка на Анелия с официалния й приятел.
Може би изневярата им е била само слух или пък вече е простена…

Въпреки всичко никой от приятелите им не вярва, че двамата наистина са се разделили и очакват официално съобщение, че отново са заедно.
Източник: Уикенд