април 28, 2024

Наистина ли този е новият на Алекс Богданска? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Нейни последователи я питат дали не е „приятелка“

https://kliuki.net/liubopitno/naistina-li-tozi-e-noviyat-na-aleks-bogdanska-galeriya-snimki-2/197969 Kliuki.net
Наистина ли този е новият на Алекс Богданска? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

След близо 10-тина месеца след раздялата й с Даниел Петканов, Алекс Богданска се престраши да се покаже в публичното пространство с нов кавалер.

 

Любопитното е, че това се случи по време на гей сватба в Лондон. Тя се появила там под ръка с усмихнат млад мъж, за когото мнозина подозират, че вероятно е новата й тръпка.

 

Името на въпросния мъж е Иван Стоименов и е мениджър в скъп хотел и няколко заведения в английската столица. Двойката показаха общи снимки от сватбата в понеделник, когато е било и събитието. Алекс се снимала с него още през октомври пред управлявания от него хотел.

 

Така и не става ясно дали поводът за снимките там е романтична история с мениджъра или просто работен ангажимент. Известно е, че Богданска често е ангажирана с рекламни фотосесии в различни държави. Освен това снимките с мениджъра може да са направени между другото.

 

Припомняме, че още преди месеци се заговори, че Алекс Богданска е намерила богат заместник на мъжа си. Според мълвата, тя имала богат любовник в чужбина.

Повод за тази клюка станаха честите й пътувания зад граница.

 

Това, което е ясно за момента е фактът, че с Иван не се познават от вчера. Първата снимка с нея, публикувана от Иван в социалните мрежи е от началото на октомври, именно пред управлявания от него хотел. Преди това е публикувал снимки с много други жени, както и фотоси от пътувания по света, заедно с млад мъж с вид на фотомодел.

 

Някои от последователите на Богданска дори я питат дали това не е „приятелка“, но тя не дава отговор. Други пък се радват колко добре изглежда тя в компанията му.

Източник: Уикенд

Наистина ли този е новият на Алекс Богданска? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

 

Наистина ли този е новият на Алекс Богданска? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

 

Наистина ли този е новият на Алекс Богданска? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3