май 01, 2024

Наистина прекали! Бритни Спиърс вбеси до крайност Джей Ло с тази снимка: Тя ще я удуши!

Бритни Спиърс прекали, феновете й са бесни

https://kliuki.net/liubopitno/naistina-prekali-britni-spiars-vbesi-do-kraynost-dzhey-lo-s-tazi-snimka-tya-shte-ya-udushi/217857 Kliuki.net
Наистина прекали! Бритни Спиърс вбеси до крайност Джей Ло с тази снимка: Тя ще я удуши!

Актрисата и певица Бритни Спиърс определено прекали с опитите си да привлече внимание. Звездата наскоро пусна снимка от лятото на 1999 година, с която заяви, че е сваляла Бен Афлек преди години.

 

"Изненада! Ето какво намерих в архивите. Снимка на мен, Бен Афлек и Даяна Уорън преди няколко години", написа Спиърс под кадъра.

 

"Той е толкова невероятен актьор. Забравих да спомена, че тази вечер целунах Бен. Пълна лудост! Честно казано, забравих... Само ако можех да ви разкажи историята, която се случи преди това..! О, Боже!, написа Бритни под поста.

 

Мнозина скочиха срещу певицата, заявявайки, че тя е била изключително непочтена с Бен и Дженифър. "Това беше много грубо от нейна страна. Все пак Бен и Дженифър са женени. 

 

Не можете да се държите по този начин. Дженифър я следва в социалните мрежи и със сигурност няма да й бъде приятно да разбере, че е флиртувала с мъжа й. По-вероятно да я удуши", коментират те.

 

В момента Дженифър и Бен имат достатъчно затруднения с връзката си. И мнозина смятат, че  опитът на Бритни да си направи реклама на техен гръб, няма да доведе до нищо добро.

 

Байдън аут от Белия дом след интервюто в четвъртък

 

Заявленията на Джо Байдън в четвъртък, сложиха край на всичките му опити да се класира за изборите в Белия дом. Кандидатът на демократите изглежда все по-малко подходящ за лидер на нацията, въпреки опитите на пиарите му да ограничат щетите.


"Главния прокурор на страната обяви ясно, че Байдън е възрастен старец с лоша памет, който често забравя. И му даде възможност да се оттегли с достойнство от Белия дом, за да не влиза в затвора за кражба на държавни документи. Президентът обаче заяви, че няма никакви проблеми с паметта, след което сам се закопа, като призна, че дори не помни кога е починал синът му Бо.

 

Лекари призоваха Байдън да се подложи на тестове за психично здраве, за да докаже, че е годен да управлява страната. 81-годишният Байдън е най-възрастният държавен глава на Америка, което води до доста притеснения.

 

"Ако беше републиканец, досега комисията по импийчмънт щяха да го отстранят  и да се задействат. А сега дори му търсят оправдания. Байдън е опасен за нацията", твърди д-р Стюарт Фишър, който е лекар в старчески дом в Бронкс.

 

Самият Байдън твърди, че е здрав. В същото време твърди, че не помни кога е бил вицепрезидент, кога е починал синът му и други важни дати от живота си. Предвид всичко това, не е изненадващо, че американците гледат с по-голямо доверие към Тръмп. Той поне не се опитва да ги въвлече в световен конфликт с непредсказуем изход за бъдещето им.