април 27, 2024

Нана Гладуиш аут от „Съдебен спор“

Съпругът й от месеци развива бизнес в САЩ

https://kliuki.net/liubopitno/nana-gladuish-aut-ot-sadeben-spor/213011 Kliuki.net
Нана Гладуиш аут от „Съдебен спор“

Нана Гладуиш е от хората, които поставят семейството си на първо място, без оглед на това колко много държи на работата си и колко е успешна в телевизията.

 

От Нова година тя напуска окончателно предаването „Съдебен спор“ по Нова тв, което води вече в продължение на 13 години. Тя ще замине за САЩ, където от няколко месеца съпругът й Джонатан развива успешен бизнес.

 

Британецът се е преместил в Щатите много преди Нана заради работата му. Още миналата есен бе съобщено, че американската компания ResultsCX купува основаната от него „Сиксти кей“ (60К), създадена през 2008 г. Към миналата година в компанията работеха над 1 300 души. По всяка вероятност именно тази смяна на собственост е в основата на преместването на Джонатан зад океана.

 

Колеги на Нана разкриват, че в продължение на месеци тя се опитвала да е и на работното място и при съпруга си, като за целта често пътувала до САЩ и обратно. Това е била и причината за изненадващите й изчезвания от ефира на „Съдебен спор“, които изправяха зрителите на нокти.

 

Нана Гладуиш аут от „Съдебен спор“

В крайна сметка Гладуиш стигнала до извода, че не може да движи и двете неща едновременно и трябва да избира между работата и семейството си. Разбира се изборът й паднал върху семейството. Тя ще продължи изявите си в „Съдебен спор“ до Нова година, след което ще трябва да й търсят заместник.

 

Медията е била наясно от месеци за това решение на Нана. Направили кастинг за нов водещ с условието, че предаването отново трябва да бъде водено от жена. Според шефовете, присъствието на главния редактор Жоро Игнатов на екран, е достатъчно силно и няма нужда да вкарват още един мъж в предаването, тъй като едва ли би могъл да изпъкне пред него.

За момента фаворитките за мястото на Нана са четири, но от медията отказват да издадат имената им.

 

Запознати издават, че за момента Нана не планира никакви професионални изяви зад океана, което означава, че на практика ще се пенсионира и ще запълва времето си единствено с домакински задължения и грижи за сина си Джейсън, който е на 14 години. По всяка вероятност наследникът й ще продължи да се занимава с тенис и в Щатите като успоредно с това ще учи в американски колеж.

 

Идеята е да останат в САЩ постоянно, тъй като преценили, че и социалната и здравната система там, са в пъти по добре в сравнение с тези в България.

Източник: Уикенд