април 23, 2024

Направо няма да я познаете! Стефани Монакска шашна с трансформация (Снимки)

Стефани Монакска e неузнаваема

https://kliuki.net/liubopitno/napravo-nyama-da-ya-poznaete-stefani-monakska-shashna-s-transformaciya-snimki/203116 Kliuki.net
Направо няма да я познаете! Стефани Монакска шашна с трансформация (Снимки)

Тя беше любимка на таблоидите години наред, омъжи се за бодигард и цирков артист, преживя изневери, разбити бракове, роди извънбрачно дете, но днес Стефани Монакска е напълно променена. И след като спря да тормози и новата си снаха - принцеса Шарлийн заради произхода й, тя окончателно се кротна и очевидно е нов човек. Не само по характер, но и физически.


Само преди ден Стефани се появи с бившия си съпруг Даниел Дюкре и дъщеря им Полин на нейния рожден ден. Това, което изненада всички обаче, не беше, че двамата са пак заедно, а подмладената визия на принцесата. Стефани изглеждаше видимо освежена, с нова прическа и далеч по-малко бръчки по лицето. Освен това, бе с по-тъмен цвят на косата, което определено я освежава.


На последната си официална изява Стефани изглеждаше като баба със силно опъната назад коса на кок, състарено лице и видимо бели кичури в прическата. Тя обаче явно е решила да загърби този имидж и се е преобразила. И от възрастна матрона се е превърнала в привлекателна жена, която наистина няма възраст.


За разлика от сестра си Каролин, която не полага особени усилия да скрие следите на времето, Стефани не само се е подмладила, но очевидно е и отслабнала. А възхитения поглед на бившия й съпруг със сигурност показва, че и той не е безразличен към чара й.

 

Въпреки, че пред 2018-та се ожени за доста по-млада жена и дори има дъщеря от нея - Линее. А Стефани редовно присъства на семейните им снимки, официално заявявайки, че двамата са просто приятели...