април 28, 2024

Наследницата на Сано и Нели Атанасова се тунингова

Очевидно вече е фен на модата с напомпаните джуки

https://kliuki.net/liubopitno/naslednicata-na-sano-i-neli-atanasova-se-tuningova/217122 Kliuki.net
Наследницата на Сано и Нели Атанасова се тунингова

14-годишната щерка на Александър Сано – Ава, се похвали с издути устни.

По всичко личи, че актьорът не може да откаже нищо на наследницата си. Запознати издават, че тя е направила първата си корекция в столична клиника.

 

Разликата в джуките със сигурност не се дължи на порастването й. По всяка вероятност интервенцията е направена със съгласието на двамата родители, предвид факта, че Ава е малолетна. Макар да е наследила красотата на майка си Нели Атанасова, тя следва модата с напомпаните джуки. Като допълнение, Ава си е сложила и огромни изкуствени мигли като не е пропуснала да си направи и микроблейдинг на веждите.

 

Сано много пъти е признавал, че е ревнив баща, но пък в същото време тя му е слабост и не може да й откаже нищо. След ролята й в телевизионна продукция, родителите й вече са убедени, че е наследила артистичния талант на баща си. Дебютът й бе в „Денят на бащата“, но очакванията са, че съвсем скоро отново ще си партнира с баща си.

Актьорът признава, че наследницата му има музикални и артистични заложби, подчертавайки, че може да танцува много добре за разлика от него и очевидно това качество е наследила от майка си. Преди време той призна, че все още не знае с какво ще се занимава Ава и очаква тя сама да определи посоката.

 

Нали и Сано са заедно от 16 години и бракът им минава за един от най-здравите в гилдията. Имат две деца – дъщеря им Ава и доведеният му син Иво Карамански-младши, когото актьорът осинови преди години. И макар в началото на връзката им повечето да бяха скептични за бъдещето им, те не само се задържаха заедно, а и не крият, че все още се обичат като в началото.

 

През октомври бившата любов на Иво Карамански ще чукне 50 години, макар да не й личат. Тя е сред първите родни притежателки на силиконов бюст, който слага преди повече от две десетилетия и с това приключват корекциите й. Макар дъщеря й Ава да е наследила красотата й, очевидно това не й е достатъчно, след като вече е започнала с тунинга.

Източник: Уикенд