април 27, 2024

Наследницата на Ванко 1 потвърди за раздялата си с Джизъса

Едва ли ще се намери жена, която да озапти плейбоя

https://kliuki.net/liubopitno/naslednicata-na-vanko-1-potvardi-za-razdyalata-si-s-dzhizasa/217472 Kliuki.net
Наследницата на Ванко 1 потвърди за раздялата си с Джизъса

Ивана Главчева потвърди информацията за раздялата й с Благой Георгиев и е категорична, че няма връщане назад. Така и не става ясна причината, довела до разлъката им, но мълвата носи, че го е хванала в изневяра. Бившият футболист на свой ред също потвърди новината за раздялата им, но все още таи топли чувства към нея и не желае да коментира.

 

Благой се е върнал да живее в София. Припомняме, че той се премести в Пловдив преди 6 месеца, където живееше на квартира, за да е близо до любимата си. Плейбоят вече е освободил квартирата си.

 

Припомняме, че любовта помежду им пламна по време на развода на футболиста с бившата му съпруга Полина Спасова. За него това бе втори брак и първи за Поли, но двамата изкараха по-малко от година и брюнетката подаде молба за развод, докато Благой бе в „Сървайвър“.

Преди това татуираният мачо бе зарязан и от Златка Райкова заради изневяра.

Ивана е третата жена, която слага край на връзката си с бившия футболист.

Близки до семейството на Ванко 1 твърдят, че Ивана горчиво съжалявала за връзката си с най-набожния футболист. Тя не може да си прости, че е дала шанс на човек, за когото са я предупредили, че е неверен. Очевидно младостта й е дала усещане, че може да го промени, но въпреки това е бясна на глупостта си.

 

Последния път, когато била потърсена от футболиста с молба да му прости, тя започнала да му крещи и да го обижда. Близки до Благой твърдят, че той наистина има чувства към нея и е съкрушен от раздялата им.

Сигурно е, че в близките месеци не се задават нито трета сватба, нито пък пето дете. Бившите изгори на Джизъса – Златка Райкова и Полина тържествуват за раздялата му с Ивана.

Източник: Уикенд