април 27, 2024

Натали Трифонова с нов мъж в живота си. Кой е той?

Двете с майка й, са изключително близки

https://kliuki.net/liubopitno/natali-trifonova-s-nov-mazh-v-zhivota-si-koy-e-toy/219598 Kliuki.net
Натали Трифонова с нов мъж в живота си. Кой е той?

Макар да израства без баща, синоптичката на bTV Натали Трифонова прилича изумително много на него. Визуално има доста прилики в чертите им, макар тя да е взела очите на майка си, както и характера й. Това се видя още преди години, когато красавицата гостува в предаването „Търси се” и бяха показани нейни снимки с родителите й.

Тогава блондинката сподели, че разводът на родителите й, не й се е отразил дълбоко емоционално, благодарение на майка й. Към днешна дата тя е сред танцуващите звезди в шоуто „Денисинг старс”.

 

Родената във Велико Търново Натали, израства в София с много любов и грижа и имала чудно детство. Заслугата за това разбира се, е на майка й Ванина, която е зъболекар, както и на баба й д-р Маргарита Ковачева. Над 40 години тя е педиатър в старопрестолния град и макар от доста време да е пенсионер, продължава да помага на колегите си в детското отделение на местната болница. През 2020 г. тя бе отличена с приза „Лекар на годината”.

 

Д-р Ковачева е важна фигура в порастването на Натали, а днес не пропуска да я гледа в ефира на Би Ти Ви като водещ, синоптик или пък в новото й амплоа на състезателка в предаването „Денсинг Старс”. От баба си ефектната блондинка получавала предимно похвали, а от майка си – и градивна критика. Вероятно коментарите засягат не само обичайните тв изяви на Натали, но и тези й в танцовото шоу. Бабата на синоптичката я критикува единствено за това, че се появява със скандално къси поли в ефира, за да казва прогнозата за времето. „Нямате ли дрехи там, бе, бабе? Още малко и гола ще те пуснат”, казала й веднъж възрастната дама, която очевидно има отлично чувство за хумор.

 

Натали има доста опит на дансинга, тъй като в тийнейджърските си години тренирала усилено модерен балет и хип-хоп танци. Спряла тренировките през 2012 г., за да се посвети на работата си в телевизията. Натали стартира кариерата си в ТВ 7, макар че е завършила в УНСС със специалност „Бизнес информатика”. От чаровната блондинка се очаквало да се посвети на медицината, тъй като е от лекарска фамилия, но когато се появила на екран, станало ясно, че тъкмо телевизията е призванието й. Натали се присъединява към екипа на синоптици на Би Ти Ви през 2016 г. Позната е на зрителите и като водеща на „COOLt”, което наследява от Петя Дикова. Откакто е лице на предаването, рейтинга е доста по-висок – не че разговорите са толкова интригуващи, просто зрителите явно остават заслепени от водещата и не откъсват очи от екрана.

 

„Ние сме изключително близки”, казвала е Натали за отношенията с майка си. Няма нещо, което да не знаят една за друга. Двете са не само майка и дъщеря, но и най-добри приятелки. Тайни помежду им никога не е имало. Споделяли си всичко с увереността, че винаги ще получат подкрепа и за всяко нещо се съветвали първо една с друга.

„Нищо не й спестявам. Дори нещо да й спестя, тя усеща и може би става по-лошо, защото нейното притеснение е много по-голямо, когато вижда, че аз не казвам останалото”, споделяла е Натали. Разбира се, говоря си и за мъже.

 

Натали била едва на 10 години, когато родителите й решили, че бракът им се е изчерпал и се развели. Лъчезарната блондинка не е говорила много за баща си. Казвала е, че той често отсъствал, докато е растяла, тъй като доста пътувал в чужбина поради работата си. Майка й, която я е родила на 21, се стараела да й дава много любов и грижа, така че да не чувства твърде болезнено липсата на баща си. Ванина е родител, но и приятел на дъщеря си още от ранната й детска възраст.

 

Връзката им станала още по-силна, след катастрофа по време на ваканцията им на гръцкия остров Миконос през 2015 г. Двете пътували с АТВ и се блъснали с мотор. След сблъсъка Натали веднага се обърнала, за да види къде е майка й. Сърцето й се свило, когато я видяла да лежи в безсъзнание. В тези секунди, които се сторили безкрайни, синоптичката усетила светът й да се срива. Хора наизскачали от спрели автомобили и извикали линейка, докато Натали се молила и чакала майка й да дойде в съзнание. „Не си представяш как ще продължи животът ти от тук нататък”, казвала е Натали за този критичен момент.

 

Когато дошла в съзнание, майка й била неадекватна. Не знаела къде е, нито дори, че са на остров Миконос. В линейката, с която пътували към болницата, Ванина все повтаряла, че й е студено. Натали била в паника, макар че се стараела да се стегне, защото ситуацията го изисквала. Първо се обадила на баба си. Освен че е най-близкият им човек, тя е и медицинско лице и дала ценни препоръки на внучка си. След това Натали Трифонова разговаряла с още няколко специалиста – с всички познати лекари на семейството й, за да разбере състоянието на майка си по-добре и как да постъпи. „Тя е най-важният ми човек”, казвала е Натали за родителката си. За щастие, майка й се възстановява напълно и няма никакви последствия след сериозния удар по главата, който понесла при катастрофата. Прекарала пет дни в гръцка болница, които за дъщеря й били най-тежките в живота й.

 

След това изпитание, майка и дъщеря станали още по-сплотени. Натали пък нецеленасочено стеснила кръга си от близки приятели. Що се отнася до любовта, синоптичката пази в тайна дали има нов мъж, който владее сърцето й, след като се разчу преди време, че окончателно се е разделила с ученическата си любов Доан Хасан. През октомври, миналата година, когато отпразнува 32-рия си рожден ден, се появи поредното предположение, че е във връзка. Тогава блондинката сподели кадър на тортата, която получи в скъпарски ресторант в Рим, но не разкри с кого празнува. „Рим е любов”, написа само Натали към снимката, която сподели с последователите си в Инстаграм. Според слуховете, в момента тя има отношения с рали пилота Мартин Чой.

Източник: Уикенд