април 27, 2024

Натали Трифонова възобнови любимо занимание

Така и не става ясно каква е причината за това

https://kliuki.net/liubopitno/natali-trifonova-vazobnovi-lyubimo-zanimanie/214824 Kliuki.net
Натали Трифонова възобнови любимо занимание

Голямата страст на синоптичката Натали Трифонова, са модерните танци и тя отново се е върнала към тях. Кръшната блондинка преди години е играла професионално балет, но заради голямата си ангажираност в телевизията е зарязала това си занимание. Към днешна дата Натали отново е възобновила репетициите.

 

Така и не става ясно каква е целта на подновяването на репетициите – дали ще се снима в клип или пък просто по този начин поддържа формата си. Самата тя винаги е твърдяла, че именно с танците поддържа отличната си форма и винаги доброто си настроение. Припомняме, че навремето Натали взе участие в конкурса „Танцувай с мен“, организиран от Слави Трифонов като по онова време тя бе едва 19-годишна.

 

Натали Трифонова възобнови любимо занимание

Очевидно е всестранно развита личност, имайки предвид факта, че в ученическите си години се е занимавала и с боулинг, при това професионално и е ходила на състезания, на които отвявала конкуренцията с лекота. Слага край на тези си занимания, тъй като майка й ги смята за несериозни и я насочва към математиката, но Натали не си пада по точните науки.

 

По-късно блондинката изявява желание да учи медицина, което не е никак изненадващо, предвид че произхожда от лекарско семейство. Отказва се обаче, когато разбира, че трябва да пипа и разфасова трупове.

 

Синоптичката, която пред октомври чукна 32 години не говори много за личния си живот, но все още не е открила човека, с когото да създаде семейство и дете, тъй като се е посветила на кариерата си. Въпреки това не спират да се носят слухове за връзките й с високопоставени мъже.

 

Натали обаче твърди, че никога не е била сгодена и подчертава, че е привърженичка на брака, който мъжът трябва да й предложи, когато се почувства готов. Съвместното съжителство на семейни начала, което днес е толкоз модерно, не е нейното нещо. Чувства се готова да стане родител. Иначе списъкът й с любовни завоевания не е никак кратък.

Източник: Уикенд