September 08, 2024

Наталия Кобилкина: Отказах 5 предложения за брак в рамките на година

Последното й било отправено преди две седмици

https://kliuki.net/liubopitno/nataliya-kobilkina-otkazah-5-predlozheniya-za-brak-v-ramkite-na-godina/227098 Kliuki.net
Наталия Кобилкина: Отказах 5 предложения за брак в рамките на година

Най-после известната у нас сексоложка Наталия Кобилкина призна, че не е сама. След развода си с Такис Дретакис преди година, тя не само има нов човек до себе си, а той дори й предложил брак. Тя обаче категорично отказала са вдига сватба с него, тъй като предпочитала да остане мома поне до есента.

 

„Предложенията за брак ги получавам като предложения за кафе". По този начин описа отношенията си с мъжете Наталия Кобилкина в интервю за Би Ти Ви в понеделник. Тя не разкри директно, че има нова връзка, но това стана ясно от контекста на думите й. Водещият Камен Лисички я запита за личния й живот и прословутата опашка от кандидат-съпрузи, с които е известна. Тя му отговори, че съвсем наскоро е отказала поредно предложение за брак, от което става ясно, че все пак има някаква връзка, макар и поне засега да не смята да я узаконява.

„Получих предложение за брак преди 2 седмици, но казах: „Извинявайте, аз съм в период на междумъжие и до есента поне – никакви бракове”, обясни Наталия.

 

Сексоложката въведе в обращение термина „междумъжие”, когато миналата година съобщи, че се развежда с втория си съпруг – гъркът Такис, от когото има син. С тази дума Кибилкина обозначава периода след раздялата с партньора си и преди встъпването в нови сериозни отношения. Тя се чувствала много добре в този периоди поне засега не смятала да го разрушава с нов годеж. Явно е последователна в решението си, защото само преди 3 месеца отново се похвали с много отказани пръстени – цели 5 за година. Не е ясно дали, освен отказаното преди 2 седмици предложение, не е имало и други в рамките на тези 3 месеца.

 

Камен Лисички я попита и за новата връзка и как синът й Филип я приема, но после по неясни причини потули въпроса, питайки къде е момчето в момента. „В Гърция при баща си и баба си", отговори майката и смени темата. Така и не стана ясно кой е мъжът, предложил брак преди 2 седмици, от колко време са заедно и дали детето й знае за него.

Рускинята твърди, че й е много лесно да накара мъжете да й паднат на коляно, но едва ли някой смята, че го правят при чисто платонични отношения с нея. Ако пък е така, значи тя наистина е магьосницата, за която се представя. Само че поне засега няма как да го докажем, защото не сме виждали въпросните мъже с годежни пръстени в джобовете, нито сме наясно какво става между тях и обекта на желанията им.

 

Кобилкина твърди, че знае всичко за брака, защото е била в брак в продължение на 19 години сумарно – 9 години с Такис, а преди това с предшественика му Неделчо, с когото са били заедно още като студенти. Сега й било интересно да изучава „междумъжието”, с което не била свикнала.

Източник: Уикенд