October 05, 2024

Наталия Кобилкина се наслаждава на свободата си с пълна сила

Твърди, че играчките за възрастни й доставят достатъчно удоволствие и не й липсва интимна близост

https://kliuki.net/liubopitno/nataliya-kobilkina-se-naslazhdava-na-svobodata-si-s-palna-sila-2/226277 Kliuki.net
Наталия Кобилкина се наслаждава на свободата си с пълна сила

Сексоложката Наталия Кобилкина, която към днешна дата е „щастливо разведена“ за втори път, го е ударила на живот вече повече от година и е много доволна.

Свободата й се е усладила до такава степен, че няма никакви намерения да минава отново под венчило в скоро време. Разбира се това съвсем не означава, че изключва вероятността в неопределено бъдеще отново да каже „Да“ на някой мъж, но за момента се е договорила със себе си, че си дава време да поживее, преди да встъпи в нова сериозна връзка. И добавя, че така се чувства отлично!

Сексоложката, която успешно развива дейност и в Англия се е отдала на работата си, излиза с приятели, ходи на тенис и танци и се забавлява с различни други занимания, включително и интересен секс, както спомена при скорошна медийна изява. Не крие, че от известно време ползва всевъзможни играчки за възрастни, които й доставят невероятна наслада.

 

Наталия смята, че на 40, колкото навърши през ноември м.г., е заслужила да се посвети на себе си. Иска да си е приоритет и да организира ежедневието си според собствените си желания и нужди. Досега все е трябвало да има предвид и тези на някого другиго. Дори не е живяла сама кой знае колко дълго. Не е имала и съществен период на необвързана, ако не се броят двата месеца между развода с първия й съпруг Делчо

Добрев и запознанството и с втория – гръцкият бизнесмен Такис Дретакис, с когото имат 6-годишен син Филип.

 

„Досега винаги съм се съобразявала с някого“, казвала е Наталия. Първо  с родителите си. Наталия се изнесла от семейния дом на 20, когато сключила първия си брак. И само два месеца след развода сексоложката се впуснала в нова любов и втори брак. „Аз съм моногамна и съм посветена на мъжете си. Каквото и да говорят за мен, не изневерявам, когато съм във връзка. Сега искам да се посветя на себе си“, споделяла е Наталия. Така че откакто се разведе за втори път, тя се наслаждава на свободата си.

 

Доста й се е усладила и не се знае кога ще е готова за нова сериозна връзка. Наталия и не бърза. Чувства се добре да разполага с времето си да прави каквото иска, дори да готви само за себе си и сина си. Няма и угризения, че твърде много работи, и е смущаващо, вероятно за някои, амбициозна. Все пак тъкмо хиперактивността й може би е допринесла за приключването и на двата й брака.

 

„Аз съм много трудна жена в брака. Въпреки това издържаха моите мъже 19 години с мен, което е страшно много”, казвала е Наталия. С Делчо били заедно цели 11 години, а с Такис – 8. Правили компромиси, стараели се, но сексоложката не можела да озапти стремежите си и необходимостта си да е заета. Дори на почивка – и с първия, а после и с втория си мъж, разтропаната рускиня изтърпявала два-три дни бездействие, след което започвала да се изнервя. Обикновено съпрузите й проявявали разбиране, че се успокоява, като поработи малко, нищо че са на ваканция.

Тъй като е хиперенергична, Наталия правела грешката да очаква от съпрузите си също да са много дейни. „Ставам, тичам, викам: „Давай и ти!“, а нормалните хора не са такива“, разсъждавала е сексоложката.

 

Та няма съмнение, че ще срещне нов, при това идеален, партньор и на 40 плюс. Даже има наблюдение, че тъкмо на такава възраст вече стартират истинските отношения – осмислени, задълбочени.

Наталия например първия път се омъжила, защото било „правилно“. Вторият й брак пък бил не само по любов, а и за да стане майка. „Третият път бих се женила заради себе си. Нито заради статус – вече два пъти съм била женена, нито заради дете – ако има още едно, е добре, но не е задължително“, казвала е Кобилкина.

Ако срещне мъж, с когото безумно се обичат и се чувстват добре заедно, имат „общи ценности и хубава посока в живота“, сексоложката е готова за трети брак.

 

Само че Наталия е признавала преди време, че май не се вижда все до един мъж. Откровението направи покрай втория си развод и критиките, които получи: „Какъв терапевт си, ти един мъж не можеш да задържиш. „Принципно не мисля, че съм жена за един мъж цял живот. Уважавам и подкрепям жени, които го могат, но това не е моята история“, отсича Наталия.

Източник: Уикенд