април 27, 2024

Наталия Кобилкина след развода: Никога няма да приключа с мъжете

Категорична е, че човек винаги може да сложи край на нещо, което не му харесва

https://kliuki.net/liubopitno/nataliya-kobilkina-sled-razvoda-nikoga-nyama-da-priklyucha-s-mazhete/209299 Kliuki.net
Наталия Кобилкина след развода: Никога няма да приключа с мъжете

Наталия Кобилкина е от хората, които очевидно успяват да намерят положителни неща във всичко, което им се случва в живота. Дори и след развода си, тя не се отдаде на драматизъм, а бе категорична, че след като една връзка е изчерпана, най-добре и за двете страни е да се разделят.

 

Твърди, че след развода се чувства прекрасно, но допълва, че с бившия й съпруг Такис Дретакис са в отлични отношения и продължават да се грижат заедно за сина им Филип.

На множеството критики, че дава съвети за стабилни връзки, а самата тя е разведена, Наталия подчертава, че има сумарно 19 години брак и пожелава на всекиго такава „нестабилност“. Допълва, че от всеки партньор научава по нещо ново, както и те от нея.

 

За нея връзката е като лодка, в която двама души плуват в една посока. Ако единият от партньорите започне да се развива по-бързо, а другият не успява да достигне темпото му, то връзката несъмнено се разпада.

 

Определя периода на междумъжие – времето между две връзки, като най-хубавия й период и отбелязва, че е много важно в такива ситуации жената да не се чувства самотна, а свободна като нея. Тя отдавна е избрала да живее живота си, макар че хората винаги ще я коментират, това е неизбежно и не бива да бъде критерий за нечий избор. Не пропуска да отбележи, че човек винаги трябва да избира себе си, защото никой няма да каже „Той/тя беше добър човек“.

 

Наталия Кобилкина след развода: Никога няма да приключа с мъжете

Определя като пълна глупост човек да стои в нещастието си само от страх какво ще кажат хората. Като една от най-големите грешки сред хората определя нежеланието да бъдат честни спрямо себе си, тъй като това би им наложило да направят промени, а те не са нещо желано. Преобладаващата част от хората предпочитат да живеят в комфорт, отколкото в щастие, а двете неща са коренно различни. Хората често пъти лъжат и себе си и отсрещния в старанието си да изградят нещо честно чрез лъжи.

 

Тя заключава, че мъжете са тези, които не могат без жените, докато за една жена бракът е работа, от която тя не се нуждае, особено в днешно време. Ако работите и се справяте сама, секс винаги може да се намери, категорична е тя и допълва, че като цяло връзките винаги са по-изгодни за мъжете. И статистиката потвърждава думите й, защото повечето самотни мъже са нещастни и депресирани алкохолици. Изводът, който прави след двата си развода е, че ако нещо не ти харесва, винаги можеш да спреш, за да не се налага да правиш компромиси, които не можеш да приемеш. И не на последно място отбелязва, че не е приключила с мъжете и никога няма да го направи, докато е жива.

Източник: Уикенд