юли 04, 2024

"Най-красива абитуриентка" за 2024-а е Рая Методиева

Тя беше избрана от звездното жури измежду над хиляда участнички

https://kliuki.net/liubopitno/nay-krasiva-abiturientka-za-2024-a-e-raya-metodieva-3/225990 Kliuki.net
"Най-красива абитуриентка" за 2024-а е Рая Методиева

Месец по-късно, откакто се впуснахме в търсене на "Най-красивата абитуриентка" за 2024 г., спазвайки установената вече традиция, носителката на титлата в 17-ото издание на националната надпревара вече е избрана от звездното ни жури.

Този път популярните личности, които имаха финалната дума, бяха златното момиче на българската художествена гимнастика Боряна Калейн, музикалната звезда на българската сцена Тино, носителката на "Икар" Христина Джурова и миналогодишната победителка в конкурса – прекрасната Мария Тодорова.

Носителката на титлата за 2024-а Рая Методиева е от гр. Елин Пелин. Тя се дипломира в СУ "Васил Левски" и впечатли журито не само с нежната си визия, но и с красивото си и естествено излъчване пред обектива на камерата. Рая, спечелила нашето отличие, се впусна в съревнованието заедно с над хиляда момичета, които също като нея ни направиха съпричастни с нощта на своя бал.

Стотици млади дами от всички краища на България заявиха своето участие в Националния конкурс, което направи изборът и по-сложен. 

Вижте снимки на Рая Методиева - най-красивата абитуриентка за 2024-а >>

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Многомилионната аудитория на Dir.bg проследи всеки един от етапите на надпреварата както в неговата официална Facebook страница, така и в сайта Life.dir.bg, където бяха публикувани кадрите на всички претендентки за първото място.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Припомняме, че по-рано бяха излъчени петнадесет финалистки от потребителския вот, а впоследствие още десет, които бяха избрани от редакционния съвет на Dir.bg. Както винаги окончателното решение бе поверено в ръцете на звездното ни жури, което присъди титлата "Най-красива абитуриентка" на невероятната Рая Методиева.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

По традиция повече за новата носителка на титлата предстои да разберете в специалното й интервю, в рамките на което тя ще обясни какво е усещането да получиш толкова значимо признание. Освен това ще разкаже подробности около специалната вечер на своето дипломиране, както и в каква посока ще я отведат бъдещите й планове. За момента съвсем леко ще открехнем завесата, като разкрием, че Рая кандидатства в Академията на МВР и обича спорта.

Всички участнички получиха награди.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Източник: dir.bg