October 23, 2024

Най-сетне! Александър Сано се запозна с внучката (Актьорът се разтопи от щастие – Снимки)

След шоуто “Островът на стоте гривни” новоизлюпеният дядо тепърва ще се изявява в новата си роля

https://kliuki.net/liubopitno/nay-setne-aleksandar-sano-se-zapozna-s-vnuchkata-aktyorat-se-raztopi-ot-shtastie-snimki/228530 Kliuki.net
Най-сетне! Александър Сано се запозна с внучката (Актьорът се разтопи от щастие – Снимки)

Снимките на предаването, които се провеждаха във Филипините, на практика го лишиха от възможността да се запознае с новородената си внучка още след нейното раждане. Беатрис се появи в разгара на лятото, когато Александър Сано изпълняваше служебните си ангажименти. Е, работата му по шоуто засега изглежда приключи и той си е в България.

С емоционален пост в Инстаграм актьорът обяви, че в последните 15 дни е мислел само за този момент – когато бебето ще срещне на живо дядо си, а той ще го прегърне и целуне. На снимката, разбира се, се кипри малката принцеса, при това наконтена и с тематична бледорозова панделка. Александър Сано не сдържа емоциите си и открито признава, че я обожава и че тя е неописуемо великолепие. Така дядо и внучка имаха възможността да се запознаят след седмици в очакване.

Въпреки че дребосъчето все още е далеч от това да осъзнава какво се случва около него, факт е, че се появи в семейството сред доста неприятни събития. Иво Карамански-младши гушна първото си дете, което с Антоанет Пепе нарекоха Беатрис.

И докато фамилията се увеличи с още един член, Александър Сано и любимата му Нели Атанасова смело поеха новите си роли – на баба и дядо.

 

Източник: plovdiv24.bg