април 19, 2024

Не е за вярване на какво заприлича Алекс Богданска (ФОТО)

Твърди, че на този етап не планира повече интервенции 

https://kliuki.net/liubopitno/ne-e-za-vyarvane-na-kakvo-zaprilicha-aleks-bogdanska-foto/167632 Kliuki.net
Не е за вярване на какво заприлича Алекс Богданска (ФОТО)

От предишната Алекс Богданска не е останала и следа.

Към днешна дата тя прилича на две от чалга димите – Глория и Емилия, но от чертите й няма и следа.

Напълно изменена изглеждаше Александра Богданска в ефира на „ Събуди се ” по Нова тв, където неотдавна изповяда пред Мон Дьо душевните си терзания.

Дали поради прическата, грима или някакви особености при снимането на изявлението, тя удивително приличаше хем на примата на попфолка Глория, хем на колежката й Емилия. Разбира се, евентуално ринопластиката, която благоевградската хубавица си направи наскоро, много способства за това да се приближава като лъчение до двете певици. 

Алекс, която си оперира носа дружно с някогашния си мъж Даниел Петканов , взела решението под въздействието на комерсиалната среда, в която битува. Иначе преди години дори не се сещала за интервенцията.
Хората очаквали от нея да им дава постоянно нещо ново, което да надгражда идващото. В резултат на това били и корекциите й. Знае се за две – ринопластиката и увеличението на бюста, което Алекс направи първо. Към момента тя се надява, че с интервенцията на носа е сложила край на тунинговането. Иначе до момента не е изпадала в крайности и се надява и в бъдеще да е така.

Алекс не се е трансформирала много през годините под въздействието на комерсиалната среда, за чието въздействие приказва пред Мон Дьо. Моделката се усеща като наивно дете, което харесва всички, вижда ги като положителни хора и държи на честните връзки. Тъкмо тази лека доверчивост и неспокойствие по детски, което я обзема при всяко начинание й помага в работата, тъй като тя е всеотдайна и постоянно влага максимума от себе си. 

Освен това е доста дейна и амбициозна. Благодарение на тези си качества, Алекс напредна много в кариерно отношение в последните години, което обаче в последна сметка докара до развода й с Даниел Петканов, с който имат наследник Габриел. За това загатна самата тя още напролет, когато пък се отдаде на откровения в предаването „ Търси се ” по Би Ти Ви. 

При раздялата Дани й обяснил, че когато се срещнали, той бил на по-високо ходило от нея. Понеже тя е работлива и непрекъсната, в един миг го настигнала. Според някои в светските среди Алекс даже го задминала, само че очевидно той не е изтълкувал обстановката по същия начин. „Може би има потребност от жена, която да превъзхожда, с цел да се усеща мъжага”, заяви тогава Алекс пред водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска.

Тя обаче приема, че за раздялата и двамата имат вина. Своята моделката изясни при Мон Дьо в неделя – вижда я в неправилното отношение към Даниел. Мислела, че може да го стимулира, по този начин както стимулира себе си, само че той е по-различен човек. Затова резултатът бил различен. „Аз съм му казвала: „ Давай, ще се оправиш! Можеш още!”, разкри Алекс. 

Само че вместо да се стимулира и да е по-деен, Даниел още повече се затварял в себе си. Вместо това Алекс трябвало да го нахъсва с похвали, като му повтаря многократно колко е прелестен и страхотен. „Просто не съм такава жена, която да може да се изкриви по този начин”, категорична бе тя. В тези моменти дори приемала тази тактика във връзката като неистина.

Тя била в потрес, когато Даниел й поискал развод. Направил го малко след ринопластиките, на които се подложиха. Тя останала втрещена, тъй като точно считала, че моментът е подходящ за второ дете. С Даниел говорили нееднократно по темата, не е взела решението сама. Затова и изобщо не предполагала, че се задава разлъка. 

„Не, аз не мога с теб, до теб, аз съм половин човек”, споделил й той. След шока, пристигнали болката, обидата и други все отрицателни страсти. Около месец Алекс имала вяра, че ще съумеят да се оправят. Смятала, че това е краткотрайна рецесия. Само че той й споделил, че не е готов на такава крачка. Алекс пък от своя страна се чувствала добре по времето, когато били дружно, само че пък регистрира слабостта си да идеализира. Това й пречело да вижда фините нотки в смяната на връзките или на характера и положението на другия. 

Освен това считала, че в случай че нещо не е ок, Даниел ще й каже. Той пък очаквал да го пита дали го тормози нещо. След като станало ясно, че разводът е неминуем, Алекс се затворила в себе си. За този миг тя е казвала, че „просто се счупила”. Близките й, в това число родителите й и приятелите й я подкрепили и й помагали да се съвземе. С тяхна помощ тя съумяла да се изправи отново. 

„Разводът отприщи един въпрос: Дали можем аз и дамите, като мен, които са работохолички, да бъдем обичани? Амбициозната жена, редом с триумфа си, може ли да развие и устойчиво семейство и да го поддържа? Дали мога да донеса домакински уют? Още нямам отговор”, призна Алекс пред Мон Дьо. 

От тази мисъл я побиват тръпки, плаши се в случай че ролята й в този живот е да научи тези уроци. Пита се и защо й е да върви против природата си? Това счита тя е срещата със себе си – да схванеш защо си изработен. Да си намериш мястото и да вървиш единствено напред. Само че Алекс е била изцяло щастлива точно, когато е била женена за Даниел, със сина им са живели дружно и към това се е радвала на сполучлива кариера. „Сега се изучавам по какъв начин да бъда щастлива като самотна, работеща майка”, споделя тя.

Въпреки че е постигнала непоклатимост и сигурност за себе си и сина си, хубавицата учудващо няма съответстващото високо самочувствие и самокритика. 
Дори не се чувства добра майка, добър човек. 

Признава, че не е подготвена за нова обич. Все още се чувствала „осакатена откъм чувства”. 
Стресът от раздялата с Даниел Петканов и бързият развод й се отразил и физически – косата й започнала да капе застрашително бързо. Освен това изгубила и гласа си, който към момента е по-нисък от нормалното. Било й много трудно да замълчи, когато най-много й се говорело.
Източник: Уикенд 

Не е за вярване на какво заприлича Алекс Богданска (ФОТО)