October 22, 2024

Не е зле за 50-годишна жена! Нюргюл Йешилчай събра погледите на плажа в Мармарис (Снимки)

Нюргюл Йешилчай блести дори и на 50!

https://kliuki.net/liubopitno/ne-e-zle-za-50-godishna-zhena-nyurgyul-yeshilchay-sabra-pogledite-na-plazha-v-marmaris-snimki/227535 Kliuki.net
Не е зле за 50-годишна жена! Нюргюл Йешилчай събра погледите на плажа в Мармарис (Снимки)

Актрисата и певица Нюргюл Йешилчай напоследък се оплаква, че почти няма време да се възползва от възможностите да отдъхне и да почива на морето, но папараци я изненадаха именно на плажа. Звездата от "Твоят мой живот" беше забелязана да разпуска в Мармарис с новото си гадже.
Мнозина възхитено наблюдаваха плажния стил на актрисата, която за своите почти 50 години изглежда невероятно. И се радва на живота, без да й пука от мнението на обществото.


Зеленооката красавица преди време се беше озовала в центъра на огромен скандал с няколко свои колеги, но изглежда се е кротнала. "Спрях да обръщам внимание на това, какво говорят за мен хората. Реших, че ако продължа да се съобразявам с мнението на обществото, никога няма да се насладя на живота." Нюргюл е на почивка с последното си гадже Неджати Коджабай, известен филмов продуцент. Двамата споделиха множество мили моменти заедно и изглежда се наслаждават на живота.


Звездата от телевизионния екран неотдавна твърдеше, че след развода си е загубила вяра в любовта. Както изглежда новият й любим е успял да й върне радостта от живота.


Що се отнася до предстоящите й проекти, знае се,  че след "Великолепния век" звездата продължава да работи по редица филми и сериали. И нищо чудно скоро да я видим и на български екран.