май 03, 2024

Не му прости! Натали Портман се разведе след 12 години брак!

Натали Портман сложи край на брака си

https://kliuki.net/liubopitno/ne-mu-prosti-natali-portman-se-razvede-sled-12-godini-brak/219392 Kliuki.net
Не му прости! Натали Портман се разведе след 12 години брак!

 

"Вече съм свободна!". Така коментира Натали Портман новината, че е разведена и е сложила край на брака си. Говорител на актрисата потвърди, че тя е финализирала семейните отношения с хореографа Бенджамин Милпие.

Двойката се разведе след две години напрежение и конфликти, а причината за раздялата е изневяра на хореографа с френска активистка.

Натали направи опит да закрепи брака и семейните им отношения, като положи усилия да забрави. Когато в началото на миналата година пресата избухна с разкрития за аферата на Бенджамин, актрисата не направи скандал, а се опита да спаси семейството си. Тя се фокусира върху личния им живот и приятелството, но не успя и в крайна сметка подаде молба за прекратяване на брака им.

"Тревожеше се, че ще остане сама, но приятелите й се събраха и се обединиха около нея. Така тя успя да се справи с това предизвикателство", коментират приятели на актрисата. Говорителят на звездата пък призна, че тя се е решила на развод през миналия юли. А съвсем наскоро окончателно е прекратила брачните им връзки и то във Франция.

"Децата остават при нея, разбира се", коментира той. Двамата са се разбрали за родителските права над сина им Алепо и дъщеря им Амалия, съответно на 12 и 7 години.

Бенджамин и Натали се запознаха по време на снимките на филма "Черен лебед". Актрисата се влюбва в хореографа докато я обучава на балет, а по-късно двамата се женят. Щастливият край обаче издържа само 11 години.