September 08, 2024

Ненчо Балабанов показа дъщеря си по повод Деня на детето

Той пожела на всички родители да създават моменти, на които да се радват като деца

https://kliuki.net/liubopitno/nencho-balabanov-pokaza-dashterya-si-po-povod-denya-na-deteto/224686 Kliuki.net
Ненчо Балабанов показа дъщеря си по повод Деня на детето

Актьорът и тв водещ Ненчо Балабанов най-после се престраши да покаже дъщеря си Алина в социалната мрежа. Припомняме, че момиченцето е плод на любовта му с Катрин Русева и се появи на бял свят през ноември м.г. До неотдавна Балабанов я криеше от любопитни погледи, но сега се осмели да пусне семейна снимка със съпругата си и бебето им по случая Денят на детето – 1 юни.

 

Той честити празника на всички деца и пожела на родителите да създават моменти, на които да се радват като деца, да се любуват на малките неща и да запазят детската радост в сърцата си, показвайки на децата си, че светът е пълен с приятни изненади и добри хора. Убеден е, че всички можем да го направим още по-добър с добри дела. „И нека децата ни припомнят за по-първичните емоции и нека ни карат да забравим за прекалено високите летви, които си поставяме“, заключава Ненчо.

 

Освен това има и повод да почерпи – синът му Богомил, който е от първия му брак, е абитуриент.  „Гордея се с теб, Боги! Честито завършване! Нека пътят ти напред бъде осветен, усмихнат, успешен и щастлив. Обичам те!“, написа той във Фейсбук.

Припомняме, че първородният му син се занимава с рисуване и планира да продължи развитието си в тази посока. Ненчо е показвал някои от произведенията му, които са наистина впечатляващи.

Имитаторът на Бойко Борисов споделя за сина си, че е много артистичен и с чувство за хумор, пее, рисува страхотно като последното го е наследил от майка си.

 

Младежът се разбира страхотно с мащехата си Катрин и се радва на сестричката си Алина, но не му се занимава много с бебето. Освен това покрай бала имал доста ангажименти през изминалия месец, а и кандидатстването в университет… Той искал да продължи да се занимава с изобразително изкуство в Художествената академия, затова заляга сериозно над подготовката за изпитите.

 

Ненчо и бившата му съпруга са разделени от почти десетилетие, но днес поддържат добри отношения. Тя дори го поздравила за раждането на дъщеря му Алина, пожелавайки му всичко най-хубаво. Иначе той не крие, че след развода си е преживял доста тежък период, но отдавна е оставил тези неприятности зад гърба си.

 

И макар минаването под венчило да не влизаше в плановете му, актуалната му любима промени изцяло представите му за брак. Така той й предложи през лятото на 2022 г. в Гърция, а сватбата им бе в Несебър. Тържеството им бе уважено от редица популярни личности в артистичните и музикалните среди.

 

Скоро след венчавката младото семейство заминаха за Париж, а екскурзията им бе подарена от техни приятели за сватбата. Истинският им меден месец обаче бе на малдивите, където всъщност е зачената Алина. След завръщането им в България, Катрин си направила тест за бременност и той се оказал положителен. За разлика от Балабанов, чаровната брюнетка няма други деца и силно копнеела за рожба.

Катрин е с 13 години по-млада от актьора, но засега разликата във възрастта им не е пречка. Русева работи като консултант в една от най-големите автомобилни компании, а любовта им към колите се зародила още в детска възраст, когато започнала да колекционира списания на такава тематика. Сега е в майчинство и за известно време е зарязала работата си, за да се отдаде изцяло на дъщеричката им.

Източник: Уикенд