юли 16, 2024

Неприятно: Венелин Петков пострада тежко

Бившият шеф на новините в bTV е станал жертва на обир

https://kliuki.net/liubopitno/nepriyatno-venelin-petkov-postrada-tezhko/207078 Kliuki.net
Неприятно: Венелин Петков пострада тежко

Това сподели самият той в личния си блок в интернет. Луксозната му къща е била брутално обрана от крадци. Те взели всичко, което очите им са видели, дори кабелите. Имотът бил в много лошо състояние след взлома. Разбрах, че ги горели и предавали медта за старо желязо“ – разказва журналистът.

С тлъстата заплата от телевизията Петков построил огромна къща. В нея живее съвсем сам. Тя се намира в Бистрица и е на два етажа. Той бранел ревностно личното си пространство и никой не прекрачвал вратите на неговия дом. Дори най-любопитните съседи не знаели какво има вътре.

Неприятно: Венелин Петков пострада тежко

Бившата му Николета постоянно пускаше снимки в социалните мрежи, от които ставаше ясно, че живеят в лукс. Дворът на дома е голям, облицован със скъп камък, със зелена морава, красиви храстчета, лятна шатра и саксии с цветя зад двуметрова плътна ограда.

Обстоятелствата обаче се стекли така, че журналистът останал сам като кукувица. Николета никога не посещавала някогашното семейно гнездо. Причината за раздялата на една от най-известните двойки така и не излезе наяве. Ясно е, че двамата почиват по отделно, а Венелин дори на море ходи сам.

Източник: hotnews.bg