юни 26, 2024

Невена Цонева изгуби връзка с реалния свят

Певицата, която наскоро напусна Слави философства, че не може да си представи да работи на бюро

https://kliuki.net/liubopitno/nevena-coneva-izgubi-vrazka-s-realniya-svyat/223908 Kliuki.net
Невена Цонева изгуби връзка с реалния свят

Невена Цонева изтрещя тотално, след като си позволи да обиди всички хора, трудещи се на бюро и готвещи манджи. Бившата певица на Слави Трифонов публикува видео, в което обяснява как хората трябва да следват мечтите си и да пътуват, а не да работят на бюро. Жената на барабаниста Венелин Венков – Венко, очевидно не се замисля, че има професии, които трябва да се работят от някого и те са на бюро.

 

Почвате една работа в една служба. Ходите всеки ден от 8 до 18 ч. Прибирате се вкъщи, детето реве, готвите манджи. Почва се вечерта, айде да му оправиш леглото, да му измиеш зъбите. В общия случай винаги е една изнервена история. Не мога да си представя, хора, че аз ще седна зад едно бюро и ще седя по 8 часа зад бюрото и ще говоря някакви глупости с някакви хора. Предпочитам да ми е свободна душата, да знам, че ще се занимавам с това, което е вътре в мен. Представете си, защото това ви предстои! Искате ли да стоите зад едно бюро, или предпочитате да сте свободни“ – философства Невена.

 

Трудът е представен като нещо скучно и гадно, а хората, които работят в офис – оскотели и поробени. От известно време Невена е залитнала по окултното и води свой подкаст на тема мистерии в ютюб. Тя се изживява и като съветник по живота (лайфкоуч). Явно Цонева иска да накара жените да напуснат скучната си работа и да си гледат кефа. Няма нужда и да оправят леглото, да мият зъбите на детето, нито да готвят някакви си манджи. Певицата на Слави умишлено е спряла възможността публиката да коментира клиповете й, защото има много критика, особено за част от изказванията й, които са твърде повърхностни и елементарни. Тя разпространява и доста конспиративни теории, отречени официално от науката.

 

„Основната част от хората, които посещават заведенията, работят зад бюро и ходят да се разнообразяват по участия, за да може такива като да захлебват. Малко уважение към чуждия труд не е излишно“, коментират не без основание в социалните мрежи.

 

Преди време брюнетката призна, че се е насочила към паранормалните явления след предсказание, което освен това я събрало с дългокосия Венко.

„След едно участие към мен се приближи мъж от публиката и ми каза, че в момента съм сама, но скоро ще намеря правилния човек в живота си. Тогава аз изобщо не се чувствах самотна, но се замислих над думите му“, разказва певицата.

 

Малко след пророчеството на мъжа, когото Цонева не е срещнала никога повече, тя се запознала с бъдещия си спътник в живота и скоро искрата на любовта пламнала между тях. Именно паранормалното накара Невена да убеди мъжа си Венко да напуснат Слави Трифонов преди Великден.

Източник: Уикенд