април 16, 2024

Невероятно, но факт! Родителите на Рая Пеева одобриха Явор Бахаров за зет

Младата актриса неглижира всички коментари за връзката й с него

https://kliuki.net/liubopitno/neveroyatno-no-fakt-roditelite-na-raya-peeva-odobriha-yavor-baharov-za-zet/203675 Kliuki.net
Невероятно, но факт! Родителите на Рая Пеева одобриха Явор Бахаров за зет

Макар Явор Бахаров непрекъснато да има проблеми с органите на реда, родителите на Рая Пеева не се притесняват ни най-малко от връзката й с него.

 

Барабанистът Пейо Пеев и актрисата Красимира Демирова определят гаджето на дъщеря им като добро момче и заявяват, че тя е щастлива с него.

Именно поради тази причина го одобряват за зет.

 

Невероятно, но факт! Родителите на Рая Пеева одобриха Явор Бахаров за зет

Шумните скандали около него карат мнозина да вярват, че рано или късно двойката ще се разделят. Периодично се пораждат и слухове, че са сложили край на връзката си. Това се очакваше и преди 4 години, когато актьорът се нахвърли върху Рая с юмруци. Припомняме, че причина за побоя, който тогава й нанесе пред много свидетели, бе ревност. Вместо да му покаже вратата обаче, изненадващо за всички Рая обяви, че двамата много се обичат и всичко между тях е наред.

 

След като преди време бе заловен с наркотици зад волана, се вдигна най-шумния скандал около Явор Бахаров. Тогава той отърва затвора и уж се кротна, но наскоро отново бе заловен със забранени вещества. Мълвата носи, че на Рая й се налага да издържа мъжа си, а вечните проблеми са й докарали паник атаки.

 

Невероятно, но факт! Родителите на Рая Пеева одобриха Явор Бахаров за зет - Снимка 2

Наскоро звездното семейство Пейо Пеев, Красимира Демирова и Рая Пеева гостуваха на Георги Любенов в БНТ. Водещият попита директно тъщата дали одобрява за зет избраника на Рая, а тя отговори утвърдително. И добави: „Аз съм я родила, за да бъде щастлива. С кого, как, по кой начин, това си е нейна работа. Само се моля да е здрава и щастлива“. Баща й Пейо пък определи Явор като добро момче, с когото имат много общи теми на разговор. Тъщата и тъстът често се събирали с младите, черпели се и си изкарвали страхотно.

 

Родителите на Рая не се бъркат в живота й, макар тя да няма нищо против съветите им. Освен това тя вярва, че човек трябва да се учи от грешките си. подчертава, че двамата с Явор са спрели да плащат „данък обществено мнение“. Заявява, че се обичат, гледат напред в живота и живеят в настоящето, кой каквото ще да говори. Категорична е, че по-добре да говорят за тях, отколкото да ги забравят.

Източник: Уикенд