април 30, 2024

Ники Илиев: Човекът, с когото се чувам най-често, е съдружникът ми Башар Рахал

Предполага, че за Великден ще е в Несебър

https://kliuki.net/liubopitno/niki-iliev-chovekat-s-kogoto-se-chuvam-nay-chesto-e-sadruzhnikat-mi-bashar-rahal/221116 Kliuki.net
Ники Илиев: Човекът, с когото се чувам най-често, е съдружникът ми Башар Рахал

Освен, че продължава да работи упорито зад камера, бившият манекен Ники Илиев се изявява и като актьор, а най-актуалната му роля е на Робин Худ в едноименната постановка на баща му. Премиерата на спектакъла за Принца на разбойниците бе на 2 април.

 

Ники признава, че за втори път работи в спектакъл на родителя си и се чувства много добре. Двамата с него си приличат и като поведение, и като характер, но той е много по-запален по театъра, докато при Ники не е точно така – той е повече по киното и сериалите. За него участието в представление е като допълнителна професия.

 

Споделя, че най-често комуникира със съдружника си Башар Рахал. Всички решения за даден филм, биват съгласувани и от двамата.

На 10 май по кината ще тръгне филмът „Никога не е просто секс“, който е режисьорския дебют на Саня Борисова. Ники споделя, че Саня имала нужда от помощта му не само като актьор, а и като подкрепа и съвети, но характерът й не е лек и не се съгласявала с всичко, което й казвал, затова се породили и някои спорове между тях.

Признава, че пред последните години двамата със Саня вече си били станали по-близки, та в този ред на мисли не може да отговори дали филмът по някакъв начин е дал още тласък на отношенията им. Вероятно им е помогнал да уеднаквят начина си на мислене.

 

Категорично обаче отказва да отговори какви са отношенията им към днешна дата и най-вече дали отново са двойка. Предпочита това, което е помежду им да си остане само за тях. През годините е изкарвал личния си живот на преден план доста често и сега се чувства уязвим заради това. Поради тази причина възнамерява занапред да говори само по работа.

 

При него почивките са доста сложни заради кучето, което има. Пътуванията също са съобразени с работата му до голяма степен, но за щастие това, с което се занимава му дава възможност да посещава страхотни места.

 

Предполага, че за Великден ще е с кучето си в Несебър, защото ще трябва да пише, а там има апартамент. Най-приятно му е да е край морето преди началото на летния сезон – тича с кучето по плажната ивица, тренира на лостове, седи на басейна или работи на терасата. Ежедневно спортува около 2 часа.

 

Иска му се да смени леката кола, която кара вече 10 години. Макар да се движи много добре, си дава сметка, че се нуждае от нова.

Източник: Уикенд