април 19, 2024

Ники Кънчев отбеляза празника на дъщеря си със смесени чувства

Все още не може да се отърси от тази случка 

https://kliuki.net/liubopitno/niki-kanchev-otbelyaza-praznika-na-dashterya-si-sas-smeseni-chuvstva/196613 Kliuki.net
Ники Кънчев отбеляза празника на дъщеря си със смесени чувства

Тези дни Ники Кънчев имаше щастлив повод да почерпи – рождения ден на дъщеричката му Мари София, която навърши 14 години.
 
По този повод известният тв водещ написа в профила си в социалната мрежа: „Слънцето на тати стана на 14! Обичайте живота, хора!“.

Ники Кънчев обаче не скри, че този ден му носи освен щастие и огромна болка, тъй като, както знаете преди години той изгуби едната от близначките. Бебчетата се появиха преждевременно на бял свят и за съжаление едно от тях не можа да се пребори за живота си.

Именно заради сполетялата го трагедия, Кънчев дълго време криеше дъщеря си избягваше да се появява с нея в публичното пространство. И до ден днешен се старае да я държи далеч от любопитството на фенове и медии.
Тийнейджърката вече говори няколко чужди езика и е пълна отличничка. Несъмнено е гордостта на семейството си. 

Ники Кънчев споделя живота си със своята любима Даниела вече 25 години. Двамата се влюбиха още през далечната 1997 г. и до ден днешен живеят заедно, макар и без официален брак. Дани споделяла пред приятелки, че все още мечтае да се види в булчинска рокля, но Кънчев е категоричен, че не им е нужна сватба. 

По-късно след няколко аборта, Даниела забременява с близначките посредством репродуктивната медицина. Кънчев пази бременността й в тайна. 
Мари София и Криста се появяват на бял свят през 2008 г., но за съжаление сърчицето на Криста не издържа и тя издъхва шест месеца по-късно.

Заради личната трагедия, Ники Кънчев подхваща редица благотворителни дейности за набиране на средства за закупуване на кувьози за лечебните заведения в страната. 
Покрай поредицата кофти случки, той се сдоби с „диабет“ и сега му се налага да спазва строга диета, но не се оплаква.
Източник: Уикенд 
 

Ники Кънчев отбеляза празника на дъщеря си със смесени чувства

Ники Кънчев отбеляза празника на дъщеря си със смесени чувства - Снимка 2