September 19, 2024

Ники Кънчев се пребори за „Стани богат“

Цяла година върху водещия валя хейт от всички възможни посоки

https://kliuki.net/liubopitno/niki-kanchev-se-prebori-za-stani-bogat/229039 Kliuki.net
Ники Кънчев се пребори за „Стани богат“

Добра новина за почитателите на Ники Кънчев – той остава водещ на „Стани богат“, въпреки масовия хейт и спекулациите, че може да бъде пренасочен към новото шоу на медията „Коя е тази песен?“. Звездата е успял да се пребори за водещ на любимото си предаване, чието лице е още от старта му у нас преди 23 години. Снимките на новите епизоди вече текат с пълна пара и в най-скоро време вече ще са на екран.

 

Предаването се завръща в ефира на Би Ти Ви от 2 септември, а от медията не крият, че са доволни от резултатите на куиз шоуто и затова го запазват за излъчване всеки делничен ден и с досегашния си водещ. „Конкуренцията на завърналото се преди година предаване на Нова тв „Сделка или не” не е повлияла на рейтинга на „Стани богат”. Затова пък много зрители бяха и продължават да са меко казано недоволни от Кънчев, който се завърна в шоуто, след като актьорът Михаил Билалов го напусна.

В Би Ти Ви направиха опит да намерят друг за мястото. В специални благотворителни епизоди бяха изпробвани проф. Петър Стоянович, журналистът Георги Милков, писателят Иво Иванов и дори водещата на „Бригада Нова дом” Мария Силвестър, но нито един от тях не е бил одобрен.

В крайна сметка решили да звъннат на Кънчев с предложение да седне отново в добре познатия си стол, който беше отстъпил на Билалов през 2020 г. за 3 години.

 

Цяла година върху водещия валя хейт от всички възможни посоки. Негативните коментари в социалните мрежи не спират дори и през лятото, когато се излъчват повторения на стари епизоди: „С поведението си Кънчев така ме настрои срещу себе си, че вече и физиономията му не мога да гледам!“;  „Превръща даването на седянка“; Билалов е класи над този пуяк"; „Кънчев все така се перчи със самонадеяност, кокетничене и фалшиво самочувствие, които не отиват на играта, а дразнят и отблъскват”; „Този водещ е тотал щета! Предишният имаше поведение и отношение към участващите!”, пишат хората.

 

Вероятно именно целият този хейт разпали и спекулациите, че „Стани богат” ще има нов водещ, а Ники ще бъде прехвърлен към стартиращото музикално куиз шоу „Коя е

тази песен?”. За него се изискват изключителни познания в областта на музиката, а Ники е един от най-добре запознатите с това в родния ефир. Той е истинска музикална енциклопедия.

 

От Би Ти Ви обаче са категорични, че такъв ход дори не е обмислян. Кънчев си остава в „Стани богат, а музикалната викторина ще има друго лице.

Източник: Уикенд