април 27, 2024

Ники Кънчев влиза в Би Ти Ви ден преди „Капките“ в Нова

И първият епизод на „Стани богат“ ще е благотворителен, точно както „Капките“

https://kliuki.net/liubopitno/niki-kanchev-vliza-v-bi-ti-vi-den-predi-kapkite-v-nova/217843 Kliuki.net
Ники Кънчев влиза в Би Ти Ви ден преди „Капките“ в Нова

Само ден преди старта на новия сезон на най-големия коз в пролетната програма на конкурентната Нова тв – „Като две капки вода“, ще се случи голямото завръщане на Ники Кънчев в „Стани богат“ по bTV.

 

Вероятно неслучайно bTV обяви в последния момент, че стартира куиз шоуто си с новия му стар водещ Ники Кънчев следващата събота – 17 февруари.

Точно както в „Капките“, които стартират на 18 февруари, първият епизод и на „Стани богат“ ще е благотворителен.

 

От медията са взели в последния момент решението „Стани богат“ да блесне на екран с Ники Кънчев ден преди специалния епизод на „Капките“, който ще събере звезди от ранга на Владо Михайлов, Александър Сано и Веселин Маринов.

Припомняме, че само 4 дни преди да бъде обявено официално от телевизията съобщиха, че от 20 ч. в събота ще излъчат филма „БСП – Бесни Страшни Пенсии 2“. Това се случи миналия петък.

 

bTV обяви големите промени в програмната си схема във вторник и стана ясно, че вместо филма пуска първия епизод на „Стани богат“, в който водещ от десетилетие насам ще е Ники Кънчев. Както сами се досещате за феновете на играта това е голямо събитие и се очаква то да вдигне рязко рейтинга на медията. Вече повече от месец зрителите спорят кой е по-добрият водещ на куиз шоуто – дали журналистът, който бе домакин от самия му старт през 2001 до 2014 г., или Михаил Билалов, който изпълняваше тази роля в продължение на петилетка – от 2018 до 2023 г., но напусна миналата есен.

 

Така и не става ясно какво е заключението, но е повече от сигурно, че в събота пред екраните ще са и феновете на Кънчев, и тези на Билалов. Докато едните ще се радват на любимата си звезда, другите ще я критикуват, но така или иначе за bTV е най-важно, че ще гледат

След благотворителната вечер куиз шоуто ще продължи в традиционния си формат с начален час 18 ч. от понеделник – 19 февруари.

 

Припомняме, че миналото лято bTV пусна серия от благотворителни епизоди на “Стани богат”, които бяха планирани като своеобразно изпращане на Михаил Билалов, но впоследствие се наложи да го задържат още един сезон. Сега по същия начин пък ще бъде посрещнат Ники Кънчев.

Междувременно стана ясно, че Билалов се подготвя за голямото си завръщане в проект, който му отива много повече от куиз шоуто – планираният нов сезон на сериала „Под прикритие“, макар, че и там се появиха редица скандали.

Източник: Уикенд