September 16, 2024

Никол Станкулова: Въпреки, че се тъпча основно с тестени храни, не мога да кача и грам

Синоптичката уверява, че се храни доста облино

https://kliuki.net/liubopitno/nikol-stankulova-vapreki-che-se-tapcha-osnovno-s-testeni-hrani-ne-moga-da-kacha-i-gram/229445 Kliuki.net
Никол Станкулова: Въпреки, че се тъпча основно с тестени храни, не мога да кача и грам

Докато преобладаваща част от населението в световен мащаб се бори с наднорменото тегло, то Никол Станкулова има точно противоположния проблем – опитва се да напълнее. Мнозина я упрекват, че е прекалено слаба и се поддържа умишлено в тази форма. Дори се носят слухове, че страда от булимия и след всяко по-обилно хапване, предизвиква повръщане. Синоптичката обаче категорично отрича тези слухове и признава, че се е стопила след второто раждане, а сега се опитва да напълнее, но въпреки стабилното похапване, не качва нито грам.

 

Станкулова разкри някои от тайните си за красота в социалната мрежа и отговори на въпроси на почитателите си. Тя сподели, че разчита на естетичната медицина, за да поддържа лицето си свежо и без бръчки.

„Слагам ботокс, разчитам също на добрата козметика и балансирания начин на живот. Иначе борих пигментацията по кожата дълго време с какво ли не, но се наложи просто да я приема. Появи ви се по време на бременността и не успях да я премахна“, коментира звездата на Нова тв. И допълни, че никога не й е минавало през ум да си слага импланти в бюста. Смята, че така визията й е по-елегантна.

„Ако прекарате малко повече време във Франция или Италия, ще се откажете със сигурност. Красотата не се изразява в голям бюст, но ако това е комплекс за някого, по-добре е да го поправи“.

 

Що се отнася до влизането във форма след две раждания, Никол е категорична, че не може да пази диети.

„Закусвам, обядвам, вечерям и непрекъснато дояждам храната на децата. Много обичам сладолед и всеки път обещавам, че утре ще се храня правилно, но все още не е дошъл този момент. Ям основно тестени продукти, за съжаление. Опитвам се да работя по въпроса. След второто раждане по-бавно се вкарах във форма, но пък после рязко отслабнах. Все още се боря с това. Мисля, че е свързано с хормоните, не толкова с храната, поне при мен. Висока съм 174 см. и тежа 55 кг.“, обяснява синоптичката.

 

Тя е майка на две дъщери – Теа и Андреа, плод на любовта й с милионерския наследник Теодор Минев. Досега не ги е показвала в публичното пространство и вероятно ще продължи да се придържа към тази позиция.

 

Никол твърди, че докато се изявява в ефира на Нова тв, разчита единствено на майка си Елена в грижите за момичетата. „Не искам детегледачки, не мога да се доверя на чужд човек, който не е част от семейството ми“, категорична е Станкулова, която не се задържа дълго в майчинство.

 

Къдрокосата хубавица казва, че животът с две малки деца е изпълнен с много предизвикателства. В началото се притеснявала дали ще се справи добре с новата си роля на родител, но бързо свикнала с нея. Имало периоди, в които страдала от недоспиване, ала и те отминали. Сега синоптичката се радва на щастливите моменти с дъщерите си.

 

„Дори не бях подозирала, че майчината обич е така силна, колкото и банално да звучи! Всичко друго минава на заден план! Благодарна съм да всяка една минута! Всички, които чакате точния момент за дете, не чакайте, просто не знаете какво пропускате!“, коментира звездата.

 

Миналата година се заговори, че Никол е сключила таен брак с дългогодишния си партньор Теодор. Предполага се, че сватбата им е била през юни, но така и не стана ясно дали церемонията е била в тесен семеен кръг, или двамата само са подписали. Станкулова е от хората, които предпочитат да държат личния си живот далеч от светлините на прожекторите, защото вярва, че щастието обича тишината. За да избегне избегне завист и недоразумения, не афишира връзката си с Минев. Така се пази от уроки и лоши очи.

Източник: Уикенд