април 25, 2024

Николаос Цитиридис призна в ефир, че…

Още по време на първото й гостуване я засипа с комплименти

https://kliuki.net/liubopitno/nikolaos-citiridis-prizna-v-efir-che/197123 Kliuki.net
Николаос Цитиридис призна в ефир, че…

След спекулациите, продължили месеци, Николаос Цитиридис най-накрая призна за връзката си с Боряна Братоева.

 

Гъркът направи спонтанното си признание по време на гостуването на колежката на колежката на гаджето му – Радина Думанян в шоуто му.

 

В продължение на месеци той се опитваше да запази връзката си в тайна, при все, че тя отдавна се превърна в обществена тайна. На пръв поглед съвсем непланирано Цитиридис направи признанието за гаджето си и потвърди, че слуховете са чиста истина.

 

Признанието дойде по време на задачата, в която гостенката трябваше да обясни как да стигне до столична улица, имитирайки флирт. Думанян вкара в употреба най-съблазнителния тон, на който е способна.

По този начин тя накара Цитиридис да се изчерви и разсмее едновременно.  

 

 Така без да се усети, Николаос Цитиридис призна за жената до себе си. водещият призна, че не може, защото познава мъжа на Думанян, а пък тя познава Боряна. Така той без да се усети призна връзката си с.

 

Двете актриси се познават от пловдивския театър, където работят на щат. Докато Думанян е по-скоро лице на Нова тв, то Радина е на bTV. Тя изгря там преди години в сериала „Седем часа разлика“, а сега и от „Съни бийч“.

Братоева се запознават с Цитиридис по време на гостуването й в шоуто му. По-паметливите зрители си спомнят, че още тогава гъркът я засипа с комплименти. Очевидно на по-късен етап професионалните им отношения са преминали в лични. Двамата вече живеят под един покрив, доколкото това разбира се е възможно, предвид, че Братоева работи в Пловдив.

 

И двамата заобикаляха въпроса дали имат нещо общо, но истината все пак излезе наяве. В началото на септември двойката показа официално, че са заедно. Това се случи по време на партито, с което bTV отбеляза новия телевизионен сезон.

Източник: Уикенд

Николаос Цитиридис призна в ефир, че…