май 22, 2024

Николета Лозанова: Аз съм щастлив човек!

Не спира да мечтае и твърди, че всичките й мечти се сбъдват 

https://kliuki.net/liubopitno/nikoleta-lozanova-az-sam-shtastliv-chovek/197538 Kliuki.net
Николета Лозанова: Аз съм щастлив човек!

Едва ли има някой, който да не е чувал за Николета Лозанова. И до днес тя е сред най-харесваните български модели на подиума.

През годините се е превърнала в модна икона за хиляди момичета. Тя е богиня, която още с появата си под прожекторите успява да прикове вниманието на всички. 
Има всичко, за което може да мечтае една млада жена – любим мъж, дъщеря, приятели, роднини…

През 2006 г. спечели първо място в конкурса „Мис Плеймейт“, организиран от списание „Плейбой“. Именно това я изстреля в звездния небосклон и стана рекламно лице на редица световни марки. Красила е кориците на десетки списания у нас и по света. 

Преди няколко месеца издаде биографичната си книга „Професия икона“, чийто първи тираж се изчерпа за броени дни. 

Казва, че всяка година на рождения си ден спазва една традиция – да затвори очи точно в полунощ и да си пожелае нещо много лично и съкровено. Тъй като е суеверна отказва да разкрие какво си е пожелавала досега, но подчертава, че всичко се е сбъдвало. 

Твърди, че отиващата си година е била страхотна не само в личен, а и в служебен план. Тя е от малцината, които са наистина щастливи от живота, който имат. На първо място е обградена от много любов, която Ники Михайлов й демонстрира ежедневно. Освен това е много близка с дъщеря си и след като вече е пораснала, често обсъждат най-различни теми. 

Към днешна дата разработва нови продукти за марката си „NL beauty“ а тя самата е изцяло погълната от модни ангажименти. При все, че много подбира брандовете, с които работи, графикът й е запълнен за около година напред. 

Като най-незабравим рожден ден определя този в Бали, когато Ники Михайлов я изумил с цялата организация, която бил направил тайно от нея. Точно в полунощ летели за Доха, а целият екипаж на самолета й поднесъл торта със запалена свещичка на нея. И двамата с любимия й видели за пръв път горяща свещ на борда на самолета. Допълва обаче, че само Николай си знае как е успял да убеди пилота на самолета да я запалят. 

Избрала да отидат в Бали, тъй като искала да види на живо всички животни, за които само била мечтала. Категорична е, че това е най-хубавият й рожден ден досега и никога няма да го забрави. По отношение на подаръците споделя, че винаги казва на приятелите си какво точно иска, само Николай винаги успява да я изненада. Подозира, че в скоро време и дъщеря й ще последва примера му, тъй като двамата са голям тандем.

Определя като най-хубав и същевременно най-лош момент в живота й раждането на дъщеря й. твърди, че емоциите, които изпитала тогава, не могат да бъдат описани с думи. Имала много проблемно раждане и се разминала на косъм от смъртта. Благодарна е на лекарите, успели да спасят и двете с Никол.

Макар да твърди, че не е най-големият романтик на света, вярва, че истинската любов съществува и е благодарна на съдбата, че й я е подарила. Категорична е, че без истинска половинка до себе си човек е непълноценен.
 
Вярва, че съдбата на всеки човек е предопределена, но сами правим изборите в живота си. това означава, че донякъде я изграждаме сами. Убедена е, че съдбата обича смелите хора. 
След 10 години се вижда като майка на две деца и влюбена в живота си съпруга. Вярва, че ще има устойчив бизнес и ще продължи да се занимава с неща от сферата на красотата и естетиката. 
Източник: Уикенд 
 

Николета Лозанова: Аз съм щастлив човек!