април 27, 2024

Николета Лозанова роди с астролог

Момиченцето носи името на дядо си

https://kliuki.net/liubopitno/nikoleta-lozanova-rodi-s-astrolog/219734 Kliuki.net
Николета Лозанова роди с астролог

Ники Михайлов е на върха на щастието, след като половинката му Николета Лозанова го дари с рожба. Плеймейтката даде живот на момиченце на 10 март, което кръстиха Борислава. Сексбомбата избрала датата на раждане на детето си с помощта на астролог, който изчислил прецизно, че е най-добре детето да се появи на бял свят на десето число. Така личното астрологично число на рожбата на Лозанова и Михайлов ще е 4.

 

Специалисти в астрологията сочат, че хората, появили се на бял свят на десето число от месеца, са с предварително предначертана съдба с гарантирано положение, власт и едно наистина успешно бъдеще. Каквото и да правят в живота, накъдето и да ги отвее вятърът, те винаги успяват да постигнат желанията си и да се радват на почитанията и любовта на хората, тъй като десетките са заредени с безброй положителни качества, с които лесно спечелват сърцата на околните.

 

Момиченцето на Николета и Михайлов носи името на дядо си Борислав Михайлов. Тя е трето внуче за президента на БФС в оставка, който е дядо на Мартин от дъщеря му Бисера.

След раждането на внучката, Перуката най-после приел Ни Ло за снаха. Плеймаейтката прекрачи прага на дома на бившия вратар още преди година, а допреди това Михайлов дори не искаше да чуе за силиконката. Малката Борислава обаче го омилостиви.

 

Мълвата във футболните среди носи, че Перуката не изтрезнял в продължение на два дни. Купонът по повод раждането на бебето бил вдигнат в заведението на Ники, намиращо се в сградата на БФС в София. Цяла вечер Перуката демонстрирал уменията си на дансинга, а купонът е бил гарниран с много чалга и салфетки.

 

Малката Борислава се е родила с мерки 3 кг. и 51 см. Двете с майка й са в отлично състояние и вече са се прибрали у дома. След няколко месеца им предстои да се преместят в новия им дом в полите на Витоша, където в момента тече трескаво обзавеждане на имота.

 

От клуба на 10 март обявиха: „

Днес голямото „синьо“ семейство се сдоби с ново попълнение – четвърто поколение „Левскарче“ се роди в дома на Михайлови, след като нежната половинка на вратаря Николай Михайлов – Николета, го дари с дъщеричка. ПФК „Левски“ приветства с добре дошла в голямата левскарска общност Борислава и пожелава на щастливото семейство много любов, здраве и сбъднати мечти!“.

 

Борислава е втора дъщеря за плеймейтката, която има момиче на име Никол от брака си с Валери Божинов. Момичето скоро ще навърши 12 години.

За Михайлов обаче това е първа рожба, макар той да отгледа малката Никол, а преди нея се грижеше и сина на Валери Божинов и Алисия – Валери-младши. След края на връзката му с певицата обаче, той вече не поддържа отношения с момчето, което сега е тийнейджър.

Източник: Уикенд