September 08, 2024

Николета Лозанова точи зъби за телевизионна кариера

Михайлов твърди, че тя е любовта на живота му, въпреки че в миналото са преминали през няколко раздели

https://kliuki.net/liubopitno/nikoleta-lozanova-tochi-zabi-za-televizionna-kariera/226777 Kliuki.net
Николета Лозанова точи зъби за телевизионна кариера

Николета Лозанова отговори на някои въпроси на почитателите си в Инстаграм, повдигайки завесата над личния си живот. Тя не пропусна да се похвали, че много бързо е свалила излишните тлъстини след раждането.

„Качих 10 килограма, сега тежа 55. Не спазвам диети, не тренирам, просто ген!“, доволна е звездата.

 

Брюнетката намекна, че се задава нов проект с нейно участие в Нова тв, но не уточни какъв. „Скоро всички ще разберат“, коментира тя. И допълни, че не се определя като инфлуенсър, даже напротив – отнася се с голяма ирония към тази модерна професия. Амбицията й в момента е да се развива в сферата на телевизията и е напът да я осъществи.

За външния си вид Лозанова се доверява на професионалистите в известна клиника по естетична медицина в столицата. Това, което предстои да направи през есента, е да премахне всичките си татуировки с лазер. Николета има множество рисунки по тялото си, които е реализирала на младини, но сега съжалява за този избор. За нейно щастие, има опция татусите да бъдат заличени, ала отнема време и процедурата не е безболезнена.

 

„Айде кажи, ако си много смела, коя българска личност не харесваш“, подканиха почитателите на Лозанова. „Примерно не ми харесва Радост от „Огледала“ или както се казваше нейното предаване“, отговори плеймейтката на провокативния въпрос.

Не се е чуло двете дами да са влизали в конфликти, но явно Николета не може да понася телевизионната водеща. Иначе казва, че харесва Жоро Игнатов от „Съдебен спор“. Намира го за симпатичен и казва за него, че е професионалист в работата си.

 

Лозанова роди дъщеря от дългогодишния си приятел Николай Михайлов преди 4 месеца. След това се сгодиха, дата за сватбата още не е уточнена. Бебето се появи на бял свят чрез секцио в частна болница в София. Николета има и 12-годишна дъщеря от Валери Божинов. Звездата не крие, че втория път е заченала ин витро. Дори препоръча репродуктивния специалист, на когото се доверила.

 

Ники Михайлов има опит в отглеждането на чужди деца, но ето че дойде време и самият той да стане баща. Вратарят се грижи всеотдайно за доведената си дъщеря Никол, ала най-сетне се радва и на своя наследница.

 

Лозанова няма съмнение, че възлюбеният й ще се справи отлично в новата си роля, защото е убедена в качествата му. Михайлов твърди, че Николета е любовта на живота му, въпреки че в миналото са преминали през няколко раздели. „Мога да кажа, че съм щастлив, много щастлив. За мен в този живот всичко е съдба. И да бягаш, и да се криеш, ако нещо трябва да те намери, то ще дойде. Старата любов ръжда не хваща. Най-важното е хората да се обичат, независимо какво е станало през времето, през какви ситуации са преминали“, коментирал е вратарят връзката си с плеймейтката.

 

Говори се, че баща му Боби Михайлов в началото изобщо не одобрявал снахата, но вече я е приел в семейството. Затова и внучето е кръстено на него. Лозанова се надява наистина да се стигне и до сватба, въпреки че има един провален брак зад гърба си с Валери Божинов. Това изобщо не я плаши и иска пак да мине под венчило, но този път с любимия си Ники.

 

Известно е, че едрогърдата брюнетка доста държи на визията си. Тя е правила много естетични корекции във външния си вид и не изключва вероятността пак да прибегне до скалпела. Единственото нещо, което Лозанова не е пипала по лицето си, е обонятелният й орган.

„Носът ми е малък по рождение. Напълно естествен е! Никога не бих го коригирала!“, категорична е Лозанова, която няколко пъти е сменяла силиконовите импланти в бюста си и е готова пак да го направи, ако се наложи. Хирургът, на когото се доверява, е д-р Николай Георгиев.

Източник: Уикенд