април 27, 2024

Николета Маданска чукна 39 в надуваем басейн с децата си

Мечтае да отвори собствена сладкарница

https://kliuki.net/liubopitno/nikoleta-madanska-chukna-39-v-naduvaem-baseyn-s-decata-si/205599 Kliuki.net
Николета Маданска чукна 39 в надуваем басейн с децата си

Николета Маданска отпразнува своя рожден ден в тесен семеен кръг. Спортната водеща навърши 39 години в началото на юли. Както е известно, от миналата година тя е разделена с бащата на синовете си – Венелин Петков и понастоящем е сама.

"Слънце, вода и моите най-любими момчета на света! Не ми трябва нищо друго!", написа блондинката и публикува снимка с децата си в социалните мрежи.

 

Николета Маданска чукна 39 в надуваем басейн с децата си

След раздялата си с Венелин, Николета живее заедно със синовете Йоан и Михаил в село Лозен. Тя напусна жилището му в Бистрица и се премести в това на родителите си. Журналистката споделила с близките си, че се чувства много по-спокойна и уверена в настоящето. Майка й помага с децата, а семейният имот е достатъчно голям, за да побере всички.

 

Николета продължава да избягва контактите си с Венелин поради неприятния му характер, освен когато  се налагали заради децата.

В навечерието на рождения си ден, тя показа снимки с децата си, играещи в надуваем басейн в двора на дома им. Венелин, от своя страна, сподели снимка от морето във Facebook. Той е страстен сърфист и обича да пори вълните. През студените месеци предпочита ски. Както е известно, двамата се сближиха преди години именно в зимния курорт Банско. За съжаление обаче любовната им идилия не продължи дълго.

 

След като беше уволнен от директорския пост в телевизията, Венелин започна работа като учител в частно училище. Той преподава "Глобални перспективи" изцяло на английски език за деца от първи до пети клас. Дейността му е лека и приятна, но заплатата му е доста ниска в сравнение с тази, която получаваше в bTV.

 

Наложило се рязко да свие бюджета си - това била и основната причина за раздялата му с Николета. Другата била свързана със сприхавия му нрав.

Спортната журналистка в момента не работи, защото е в майчинство. Тя още не е решила дали да се върне към медийните си изяви. Напоследък чаровната блондинка все повече се увлича по готвенето и мечтае някой ден да го превърне от хоби в професия. Водещата открай време иска да отвори сладкарница, където да предлага домашни торти

 

Сладките изкушения са силната й страна, дори лично приготвя такива за празниците на синовете си.

„Много обичам да правя сладкиши. Това е мое хоби от години, а мечтата ми преди телевизията беше да имам собствена сладкарница. Може и в бъдеще да се осъществи, кой знае... Тортите за месечинките на децата приготвям с особен сантимент. Старая се всеки път да са различни – чийзкейк с бял шоколад и малини, морковена с ананас, чийзкейк с лайм, брауни с горски плодове, кейк с тахан и банани, медена с праскови и маскарпоне. Голяма част от рецептите са от любимата ми книга”, разказвала е Николета.

 

След раздялата с Венелин, тя наблегнала на готвенето, за да разпуска напрежението, и така още повече усъвършенствала кулинарните си умения.

Източник: Уикенд