юни 30, 2024

Нищят побоя над Светлана Гущерова с психиатрични експертизи (Специалисти ще установяват и автентичността на видеото – Подробности)

Конфликтът между плеймейтката и Кирил Терзиев обещава да се превърне в тежка съдебна сага

https://kliuki.net/bg-kliuki/nishtyat-poboya-nad-svetlana-gushterova-s-psihiatrichni-ekspertizi-specialisti-shte-ustanovyavat-i-avtentichnostta-na-videoto-podrobnosti/224894 Kliuki.net
Нищят побоя над Светлана Гущерова с психиатрични експертизи (Специалисти ще установяват и автентичността на видеото – Подробности)

До момента вече са назначени съдебнопсихиатрични и психологични експертизи и на двамата замесени в случая. Специалистите ще установяват дали Светлана Гущерова има нанесени травми от преживяването, както и какво е изпитала в момента на атаката. Кирил Терзиев пък ще трябва да покаже дали се намира в добро психично здраве и доколко е осъзнавал какво точно прави, ако наистина е извършил дадените действия.

Наред с това решение Софийската районна прокуратура е назначила и техническа експертиза на видеото, с което разполага от няколко дни. В кадрите се вижда мъж, който действително напада Светлана Гущерова през прозореца на собственото ѝ возило, издърпва косата ѝ, като при издърпването тя наистина се удря във вратата на колата. За съжаление, видеото не представя ясно блондинката и Кирил Терзиев. За да се приеме като доказателство в съда, би следвало видяното на него да се потвърди от поне двама свидетели.

Експертизите, назначени от прокуратурата, са стандартни и целят максимално изсветляване на случая. Дотук се стигна, след като плеймейтката се оплака публично от нанесен ѝ побой пред децата ѝ. Кирил Терзиев отрича обвиненията. Ситуацията бе допълнително нагнетена, след като се разбра за баснословните заеми, които е дал на семейството.

Източник: lupa.bg