април 27, 2024

Нова мода сред жените: Сутиен със зърна е истински хит ВИДЕО

Идеята за това творение е на риалити звездата Ким Кардашиян

https://kliuki.net/liubopitno/nova-moda-sred-zhenite-sutien-sas-zarna-e-istinski-hit-video/212277 Kliuki.net
Нова мода сред жените: Сутиен със зърна е истински хит ВИДЕО

Световната знаменитост Ким Кардашиан обяви пускането на специален моден сутиен с вградено изкуствено зърно за постигане на уникален ефект.

На продължение на годините сме свикнали да бъдем изненадвани от различни идеи и продукти, представени от Ким Кардашиан и модната индустрия. Този път обаче тя ни изненада още повече с рекламната кампания за новия си продукт.

Тя е известна с красотата и стила си, като поставя нови стандарти в модата и красотата. Ким  насърчава тенденцията към по-плътни форми и стилът с латекс през последните години, а сега представя нещо съвсем ново.

Нова мода сред жените: Сутиен със зърна е истински хит ВИДЕО

В изявление към медиите, Ким казва: "Земята се нагрява все повече, морските нива се покачват, а ледените покривки се стопяват. Вярвам, че всеки от нас може да направи нещо, за да помогне. Ето защо представям новия сутиен с вградено изкуствено зърно - за да можете да изглеждате свежи и привлекателни, дори при високи температури."

Нова мода сред жените: Сутиен със зърна е истински хит ВИДЕО - Снимка 2

Този нов вид сутиени породи много разнородни реакции. Някои от феновете на Ким оцениха иновативния продукт, докато други бяха изненадани и възмутени от необичайната реклама. Не липсваха и екозащитници, които сметнаха, че е неуместно да се свързват проблемите в природата с нейния продукт.

Източник: blitz.bg