май 18, 2024

Нова тв отправи оферта на Нана да се върне в „Съдебен спор“

Както е известно в момента блондинката живее в САЩ със семейството си

https://kliuki.net/liubopitno/nova-tv-otpravi-oferta-na-nana-da-se-varne-v-sadeben-spor/222731 Kliuki.net
Нова тв отправи оферта на Нана да се върне в „Съдебен спор“

Голяма част от феновете на предаването за разрешаване на битови проблеми – „Съдебен спор“ се питат дали Нана Гладуиш се завръща в ефир, след като в събота, тя бе гост в епизод №1000. Покрай гостуването й тръгна мълвата, че блондинката ще се завърне в Нова тв.

 

Нана споделя, че е очаквала завръщането в студиото да й е много по-трудно и че ще преживее вътрешна драма и катарзис, но приела искрено, че е предала щафетата на Ромина. Тя подчерта, че има щастието да не е изгонена и поради тази причина завръщането в студиото й донесло огромно удоволствие. За 13-те години в предаването й липсват хората, с които е изградила взаимоотношения, а и преживяването е изключително.

Както е известно в момента Нана живее със семейството си в САЩ по настояване на съпруга й. Тв водещата признава, че животът й минал като на лента и си спомня за един от популярните репортажи на Жоро Игнатов преди години за тъщата на „младия меринджей“.

 

За никого не е тайна, че блондинката се сбогува със зрителите и екипа на предаването със сълзи на очи през ноември м.г. и призна, че след всичко преживяно има нужда да поеме в различна посока и да си даде време, но това се оказал един от най-тежките избори, които е правила. Тя не пропусна да благодари на телевизията за разбирането, отношението и подкрепата на прекрасните й колеги. Благодари и на зрителите, че плакали и се смели заедно с нея.

 

Предаването от няколко месеца насам се води от футболната съпруга Ромина Тасевска, а мненията на зрителите за справянето й като водеща, са противоречиви, но преобладават негативните. Запознати от кухнята на предаването разкриват, че от Нова тв, са отправили оферта на Нана да се завърне в ефир и са в очакване на отговора й. В случай, че откаже, ще се търси ново лице за Съдебен спор, тъй като откакто Ромина е водеща, рейтингът е спаднал с една трета.

Източник: Уикенд