май 10, 2024

Нова тв все още уточнява датата за старта на „Скрита самоличност“

Сумата расте в зависимост от самоличностите, които бъдат отгатнати

https://kliuki.net/liubopitno/nova-tv-vse-oshte-utochnyava-datata-za-starta-na-skrita-samolichnost/222258 Kliuki.net
Нова тв все още уточнява датата за старта на „Скрита самоличност“

Макар че актуалният сезон на „Като две капки вода“ ще приключи на 13 май, водещият Герасим Георгиев – Геро, най-вероятно ще остане в ефир поне още месец и половина-два, тъй като според мълвата веднага след края на шоуто, стартира „Скрита самоличност“, на което ще е водещ. Нищо чудно то дори да се излъчва в същия ден и час, в който „Капките“.

 

Тъй като в горещите месеци хората не се задържат много пред телевизорите, медиите не залагат кой знае колко на програмата си. Изглежда обаче тази тенденция се променя в последните години, особено в Нова тв, където вече имат навик да подготвят специални предавания, които излъчват между основните тв сезони. Едно от тях е „Черешката на тортата“, което върви в началото на лятото или около нова година, за да осигури свежа програма за зрителите, поддържайки интереса им като същевременно не се харчат много пари в традиционно по-слабите откъм рейтинг месеци.

 

Очаква се „Скрита самоличност“ да бъде именно такъв тип предаване. Мълвата носи, че първата партида участници за предаването, вече е набрана, а идеята е шоуто да стартира още следващия месец, вместо да се отлага чак за следващия основен тв сезон, който ще започне през есента. За момента обаче този въпрос все още се обсъжда и няма категорично решение, така че не е изключено да бъде отложено.

 

Според запознати предаването ще се излъчва на запис, което ще освободи лятото на Геро и останалите, ангажирани в проекта. Както вече стана ясно, основната идея е участникът в съответния епизод да познае професиите на осем души. Той се изправя пред тях, разполагайки със списък с професиите им и някои факти от биографиите им. Целта му е да разбере кой факт или коя професия за кого се отнасят като голямата награда е 100 бона.

 

Сумата расте в зависимост от самоличностите, които бъдат отгатнати. В случай, че съответният скрит участник не бъде разпознат, играчът, губи играта.

Макар в момента „Капките“ да рекламират усилено новото шоу, от Нова все още не са уточнили конкретна дата за старта.

Източник: Уикенд